Home TOP NEWS Match Report: Νίκη ψυχολογίας που μας κρατάει, για την ώρα, ζωντανούς

Match Report: Νίκη ψυχολογίας που μας κρατάει, για την ώρα, ζωντανούς


Ένα γκολ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου  και ένα στο τέλος ήταν αρκετά για την ΟΜΟΝΟΙΑ, για να φύγει απόψε από το Τσίρειο με νίκη. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είδαμε πολλές φάσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τη στιγμή της, την εκμεταλλεύτηκε με τον Μποτεάκ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μιξ, και τον Κκαουλλή να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ στο τέλος και πήρε τους τρεις βαθμούς που τη διατηρούν ζωντανή, για την ώρα, στη μάχη για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Βρήκε κάποιες ευκαιρίες στο παιχνίδι η ομάδα με κορυφαία αυτήν του Μιξ, με το σουτ του στο δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, περιόρισε τον Άρη επιθετικά, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κρατούσε το προβάδισμα, και πήρε το ζητούμενο.

Μπήκε για να κάνει το παιχνίδι της η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως φάνηκε κάπως νευρική στα πρώτα λεπτά. Η πίεση που άσκησε ο Άρης δεν μας επέτρεψε να κτίσουμε δημιουργικά ενώ από την πλευρά τους  οι γηπεδούχοι θέλησαν κι αυτοί να επιτεθούν οργανωμένα.

Ήταν κινητική η ομάδα όμως έδειξε αστάθεια μεσοαμυντικά γεγονός που μας έβαλε σε κάποιες στιγμές σε κίνδυνο. Είχε καλές  στιγμές και διάθεση ο Λοβέρα ο οποίος έκανε κάπως πιο απρόβλεπτο το παιχνίδι μας στην επίθεση.

Δεν έπιασε καλό ρυθμό το παιχνίδι, έβαλαν δύναμη οι παίκτες των δύο ομάδων και είχε αρκετές μονομαχίες.

Έκανε το ντεμπούτο του ο Ματάβς, ενώ ο Λοβέρα έπαιξε για 70 λεπτά με πολύ καλή παρουσία.

 

Α’ Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Άρη στο 3ο λεπτό, ύστερα από λάθος του Γιούστε. Έκανε λάθος πάσα ο Ισπανός, πήραν οι του Άρη, η μπάλα έφτασε στον Στεπίνσκι ο οποίος προσποιήθηκε, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στην εκτέλεσε έγινε ένα σουτ από δύσκολο σημείο το οποίο δεν απείλησε τον Φαμπιάνο.

Στο 10ο λεπτό ο Μιξ είδε την μπάλα να έρχεται με ύψος πάνω του, κοντρόλαρε με το στήθος, έκανε ωραίο βολέ όμως η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Στο 12ο λεπτό ο Στεπίνσκι πήρε πάσα στην περιοχή με πλάτη προς το τέρμα, γύρισε έκανε σουτ το οποίο απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Παπουλής βρήκε κάθετα τον Ματάβς στην περιοχή, αυτός σούταρε με το αριστερό άστοχα.

Στο 24ο λεπτό έγινε άλλο ένα λάθος στην άμυνα μας, πήρε ο Μπαμπίκα, έδωσε στον Μπόγκναρ που σούταρε από τα όρια της περιοχής όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω.

Στο 32ο λεπτό ο Λοβέρα εκτέλεσε φάουλ από πλάγια αριστερά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, πέρασε από όλους και δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Βανά Άλβες.

Στο 33ο λεπτό ο Ματάβς πήρε μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε με δύναμη σουτ το οποίο πήγε πάνω στον Βανά Αλβές ο οποίος απέκρουσε δύσκολα.

Στο 39ο λεπτό ο Ντίσκερουντ επιχείρησε άλλο ένα σουτ από μακριά, ήταν πολύ καλό όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Β Ημίχρονο

Στο 47ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα αποκρούστηκε με το κεφάλι αμυντικού, έφτασε η μπάλα στον Μιξ που σούταρε, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Ντελμίρο πάνω στην γραμμή, δόθηκε το πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Άρη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μποτεάκ και σκόραρε.

Στο 59ο λεπτό ο Λοβέρα έδωσε κάθετα στον Λέτσιακς στο αριστερό άκρο, αυτός έστειλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον Μποτεάκ, αυτός είχε τη δυνατότητα να τελειώσει τη φάση όντας μόνος απέναντι στον Άλβες, επέλεξε όμως να σεντράρει στον Παπουλή, δεν το έκανε καλά και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία.

Στο 70ο λεπτό ο Χένινγκ Μπεργκ έβαλε τους Λοϊζου, Κακουλλή και Κίκο στη θέση των Λοβέρα, Ματάβς και Μποτεάκ.

Στο 82ο λεπτό ο Σικόρσκι έφυγε από το κέντρο, ήταν ύπο πίεση, μπήκε στην περιοχή μας, έκανε σουτ με το αριστερό το οποίο ήταν άστοχο.

Στις καθυστερήσεις ο Κακουλλής εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του και την αδράνει στην άμυνα του Άρη, σφίνωσε μεταξύ δύο και έκανε ένα πολύ δύσκολο τελείωμα για να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ και να κλειδώσει τη νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.