Home TOP NEWS Match Report: Ήττα ντροπής από τον Εθνικό, το επιστέγασμα μίας τραγικής χρονιάς

Match Report: Ήττα ντροπής από τον Εθνικό, το επιστέγασμα μίας τραγικής χρονιάς


Τι να πει κανείς για το αποψινό παιχνίδι. Μπορεί κάποιος να έχει παράπονο από την ομάδα; Απόψε τα κάναμε όλα, βρήκαμε σωρεία κλασικών ευκαιριών, 4 δοκάρια κι όμως δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Είναι αποτέλεσμα το οποίο μας καταδικάζει. Πλέον θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο πως η εξάδα χάθηκε. Η πρωταθλήτρια ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, θα κληθεί να παίξει στο δεύτερο γκρουπ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Και η μεγάλη ειρωνεία, το γεγονός ότι σκόρερ του αποψινού παιχνιδιού ήταν ο Μίχαλ Ντούρις. Ο Βλεκόφσκι απλά έβαλε ταφόπλακα στο τέλος στην προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι.

Επέβαλε το ρυθμό της η ομάδα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Ήμασταν συνεχώς κοντά στην αντίπαλη περιοχή βάζοντας πίεση στην άμυνα του Εθνικού.  Ήταν ξεκάθαρο πως οι αντίπαλοι θα έψαχναν τις αντεπιθέσεις όμως οι ευκαιρίες έρχονταν η μία μετά την άλλη για την ΟΜΟΝΟΙΑ στα πρώτα 20λεπτά. Έκανε κι ο Εθνικός κάποιες προσπαθειες κοντά στην περιοχή μας.

Μετά το 25ο λεπτό ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε πολλές φάσεις όμως χάθηκε η μεγαλύτερη στο παιχνίδι με το δοκάρι του Μιξ, το οποίο ήταν το δεύτερο ύστερα από αυτό του Τσέποβιτς.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε μεν ο ρυθμός όμως ήμασταν συνεχώς μπροστά στην αντίπαλη περιοχή, όμως το μόνιμο φετινό μας πρόβλημα που ήταν το πρόβλημα στο σκοράρισμα εμφανίστηκε κι απόψε, όσο κι αν θέλουμε να λέμε πως η ατυχία μας γύρισε την πλάτη.

Δυστυχώς απόψε, σε ότι αφορά στο πρωτάθλημα, όλα τελείωσαν.

Α’ Ημίχρονο

Στο 8ο λεπτό ο Κακουλλής έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει. Πήρε κάθετη πάσα από τον Τσέποβιτς, βγήκε απέναντι στον Χριστοδούλου, τον απέφυγε αρχικά όμως; Πήγε πλάγια, γύρισε είδε το τέρμα, πήγε να δώσει πάσα πίσω στον Μποτεάκ, η κόντρα ευνόϊσε τον Κακουλλή ο οποίος μπροστά στο τέρμα πλάσαρε άουτ.

Στο 10ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο  Γιούστε έπιασε την κεφαλιά όμως ο Γκόρουμπετς έδιωξε στη γραμμή.

Στο 13ο λεπτό ο Λοϊζου κινήθηκε από δεξιά, έδωσε στον Μπασιρού και αυτός αμέσως στον Τσέποβιτς έξω από την περιοχή, έκανε ένα ψηγλοκρεμαστό σουτ όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 16ο λεπτό ο Γιούστε έστειλε μπαλιά στον Κακουλλή ο οποίος μπήκε στη περιοχή από δεξιά, απέφυγε τον αντίπαλο του, έκανε συρτό σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Χριστοδούλου.

Στο 18ο λεπτό βγήκε μπαλιά στην πειοχή μας, κατέβασε ο Ηλία στον Ντούρις, έγινε μπέρδεμα με τον Φαμπιάνο να προσπαθεί να αρπάξει τη μπάλα στο έδαφος χωρίς να τα καταφέρνει, τελικά ο Ντούρις πήγε να σκοράρει από δύσκολο σημείο όμως η μπάλα αποκρούστηκε στη γραμμή.

Στο 32ο λεπτό ο Λοϊζου έκανε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Μποτεάκ πήγε για το βολέ μπροστά στο τέρμα όμως δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε.

Στο 32ο λεπτό ο Μιξ πήρε πάσα έξω από την περιοχή, έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ το οποίο έσκασε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Χριστοδούλου.

Στο 37ο λεπτό ο Κακουλλής κέρδισε κόντρα στο κέντρο, είδε τον Χριστοδούλου εκτός εστίας και έκανε σουτ όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 38ο λεπτό ο Παναγιώτου αντικαταστάθηκε αφού αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού ύστερα από σύγκρουση με τον Ντούρις.

Στο 41ο λεπτό έγινε ωραία συνεργασία με τον Κακουλλή να βρίσκεται σε θέση για σουτ στο ύψος του πέναλτι, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε

Β’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ ήρθε από τον Χαραλάμπους. Έκανε πλασέ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε ψηλά.

Στο 49ο λεπτό ο Εθνικός έφυγε αντεπίθεση ο Εθνικός, ο Ηλία έδωσε στον Μάζουρεκ, αυτός πέρασε μπαλιά στην περιοχή στον Ντούρις που πλάσαρε εύστοχα και άνοιξε το σκορ.

Στο 56ο λεπτό ο Μιξ εξαπέλυσε άλλη μία βολίδα από απόσταση όμως πάλι η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι.

Στο 57ο λεπτό ο Λέτσιακς έκανε σουτ με το δεξί η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω. Ο διαιτητήτς όμως έδωσε άουτ αντί κόρνερ.

Στο 61ο λεπτό μπήκαν στο γήπεδο οι Κίκο και  Λοβέρα και Παπουλής στη θέση των Σέχου και Λοϊζου.

Στο 62ο ο Παπουλής μπήκε στη θέση του ΜΠασιρού.

Στο 64ο λεπτό ο Μποτεάκ εκτέλεσε κόρνερ, ο Τσέποβιτς έκανε κεφαλιά, έδιωξε όμως η άμυνα μπροστά στο τέρμα.

Στο 69ο λεπτό ο Μποτεάκ γύρισε στο ύψος του πέναλτι για τον Τσέποβιτς ο οποίος σούταρε ψηλά.

Στο 74ο λεπτό ο Εθνικός έφυγε στην αντεπίθεση με τον Ντούρις, έδωσε πάσα στον Περατικό που τον ακολούθησε και αυτός απέναντι στον Φαμπιάνο πλάσαρε άουτ.

Στο 77ο λεπτό ο Λοβέρα μπήκε από αριστερά στη περιοχή έδωσε στον Λέτσιακς κάθετα, έκανε συρτή σέντρα όμως πάνω στη γραμμή ο Χολ απομάκρυνε.

Στο 79ο λεπτό ο Γιούστε έκανε πλασέ έξω από την  περιοχή το οποίο πέρασε έξω.

Στο 89ο λεπτό ο Παπουλή ελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε πλασέ από δύσκολο σημείο το οποίο απέκρουσε ο Χριστοδούλου σε κόρνερ.

Στο ίδιο λεπτό ο Ντίσκερουντ έκανε καλό σουτ έξω από την περιοχή το οπίο πέρασε λίγο έξω.

Στις καθυστερήσεις ο Βελκόφσκι έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο,σούταρε με δύναμη και τελείωσε το παιχνίδι κάνοντας το 0-2.