Home TOP NEWS Match Report: Μπαίνουμε στο δεύτερο γκρουπ με βαριά ήττα από το Αποέλ

Match Report: Μπαίνουμε στο δεύτερο γκρουπ με βαριά ήττα από το Αποέλ


Γνώρισε ακόμα μία ήττα η ΟΜΟΝΟΙΑ από το Αποέλ και οριστικοποίησε τη θέση της στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος. Είναι ακόμα πιο τραγικό το τελικό αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς πως η ομάδα έπαιζε απόψε το τελευταίο της χαρτί για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Ανέτοιμη για έναν τέτοιο αγώνα η ομάδα του Μπεργκ, ανύπαρκτη στην επίθεση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όταν στο γήπεδο ήταν ο Ματάβς, ενώ στο δεύτερο μέρος πνίγηκε μέσα σε λίγα λεπτά όταν το 0-1 έγινε 0-3.

Παρά το ότι μειώσαμε και θα περίμενε κανείς πως θα ανακτούσαμε ψυχολογία, ήρθε αμέσως το 4-1. Μειώσαμε με τον Κακουλλή σε 4-2 ενώ ο Ασάντε αστόχησε στο τέλος σε πέναλτι

Δυστυχώς σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Χωρίς ο αντίπαλος μας να είναι καλύτερος μας κέρδισε στην τακτική του, μας ανάγκασε σε μαζεμένα και καθοριστικά λάθη και μας κέρδισε.

Θα το ξαναπούμε. Ότι δώσαμε φέτος πήραμε και όλα μάλλον ήταν κριμένα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Α’ Ημίχρονο

Στο 7ο λεπτό ο Νατέλ σέντραρε από αριστερά, ο Κβιλιτάια έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει έξω.

Στο 10ο λεπτό ο Σαρφό έκανε μακρινό σουτ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 17ο λεπτό ο Λοβέρα έδωσε κάθετα στον Μποτεάκ, αυτός μπήκε στην περιοχή έδωσε πάσα στον Λοϊζου ο οποίος πλάσαρε από κοντά στον Σκουφέ όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 19ο λεπτό το Αποέλ έφυγε στην αντεπίθεση με τον Κβιλιτάια, δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει ο Σέχου, βγήκε μόνος απέναντι από τον Φαμπιάνο, τον πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Στο 35ο λεπτό έγνε ακόμα ένα λάθος από την άμυνα μας, ο γρήγορος Ντογκαλά έκλεψε από τον Χούμποτσαν, βγήκε μόνος απέναντι στον Φαμπιάνο, σούταρε στην κλειστή του γωνία όμως ο Φαμπιάνο απέκρουσε.

Στο 37ο λεπτό ο Λοϊζου μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σπρώχθηκε από τον Βινίσιους, καλέστηκε ύστερα από ένα λεπτό στο VAR ο Γιώργος Νικολάου και δόθηκε το πέναλτι.  Το εκτέλεσε ο Μποτεάκ όμως ο Σκουφέ απέκρουσε.

Β’ Ημίχρονο

Στην πρώτη του επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο το Αποέλ σκόραρε ξανά. Ο Σαρφό πήρε μπάλα στο κέντρο και ανέβηκε, έδωσε κάθετα στον Ντε Βινσέντι που πλάσαρε σωστά τον Φαμπιάνο και έκανε το 2-0.

Στο 51ο λεπτό ο Κβιλιτάια μπήκε στην περιοχή μας, έπεσε μόνος του αφού είδε τον Φαμπιάνο να βγαίνει, έπεσε μόνος και ο Νικολάου σφύριξε πέναλτι. Εκτέλεσε ο Κβιλιτάια απέκρουσε ο Φαμπιάνο όμως δεν πατούσε τη γραμμή και δόθηκε επανάληψη. Εκτέλεσε ξανά ο Κβιλιτάια και σκόραρε κάνοντας το 3-0.

Στο 58ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε τη θέση του Ματάβς.

Στο 59ο λεπτό ο Λέτσιακς μπήκε στην περιοχή, έδωσε πίσω στον Κακουλλής ο οποίος πλάσαρε όμως έκοψε στη γραμμή ο Καρώ.

Σκόραρε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 59ο λεπτό με τον Μιξ αφού δέχθηκε μπαλιά από τον Μποτεάκ.

Στο 69ο λεπτό σκόραρε και πάλι το Αποέλ με τον Λούκας Σόουζα.

Στο 79ο λεπτό ο Μιξ έβγαλε μπαλιά στον Μποτεάκ, αυτός μπήκε στην περιοχή, έκανε γύρισμα στον Κακουλλή ο οποίος πλάσαρε από κοντά και σκόραρε.

Στο 87ο λεπτό ο Κακουλλής ανατράπηκε στην περιοχή με τον Νικολάου να σφυρίζει πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ασάντε στο δοκάρι, ήρθε από πίσω ο Σέχου και σκόραρε όμως μπήκε στην περιοχή νωρίτερα και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 92ο λεπτό ο Θεοδώρου σούταρε στο δοκάρι.

Στο 94′ ο Φαμπιάνο απέκρουσε δυνατό σουτ του Γαβριήλ.