Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είναι απογοητευτική η θέση μας… σκέφτομαι το τώρα και όχι το...

Μπεργκ: «Είναι απογοητευτική η θέση μας… σκέφτομαι το τώρα και όχι το μέλλον»


Ήταν ενδιαφέρουσα η διάσκεψη τύπου μετά την ήττα από τον Εθνικό. Μίλησε και είπε αρκετά ο Μπεργκ.

Αναλυτικά:

Ήταν ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα. Πως είναι δυνατόν να χάσουμε 2-0 ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΌ τη σωρεία ευκαιριών που φτιάξαμε και τις λίγες που βρήκαν αυτοί. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, 4 δοκάρια και πολλές μεγάλες φάσεις. Έπρεπε να σκοράρουμε. Δεχθήκαμε εύκολα το γκολ και εκεί έγινε δυσκολότερο να κερδίσουμε. Καταλήξαμε στο να χάσουμε. Ρισκάραμε στο τέλος, ανοίξαμε και αυτό που έγινε στο τέλος μπορούσε να συμβεί. Σήμερα δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Είναι απογοητευτικό όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που πρέπει. Πρέπει να βελτιωθούμε, να φτιάχνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Στα πλέυ οφ θα είναι δύσκολο, θα παλέψουμε στα δύο παιχνίδια που έμειναν.

Για τη μάχη της εξάδας και τις λίγες πιθανότητες: Είναι απογοητευτικό. Ξέρουμε τις χαρές που ζήσαμε πέρσι και το ότι φέτος είμαστε σε αυτή τη θέση είναι απογοητευτικό.

Για την κριτική στον ίδιο: Δεν ξέρω. Κάνω τη δουλειά μου καθημερινά με τον ίδιο τρόπο όπως από την πρώτη μέρα που ήρθα. Φυσικά είναι στο χέρι των ανθρώπων που διοικούν αν θέλουν να μείνω. Όπως ήταν πέρσι, έτσι και τώρα. Εγώ κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να είναι η ομάδα όσο καλύτερη γίνεται. Θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο και θα δούμε.

Αν θεωρεί ότι το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος: Θα είναι δύσκολο να μπούμε στα πλέυ-οφ. Δεν είναι αδύνατό όμως είναι δύσκολο και εξαρτάται από άλλους. Μπορούμε μόνο να επικεντρωθούμε στους ευατούς μας. Είμαστε στο κύπελλο. Ναι είναι ένας τρόπος να κάνουμε επιτυχία και να κερδίσουμε θέση στην Ευρώπη. Κερδίσαμε το Σούπερ Καπ, ήταν μία μικρη επιτυχία, μπήκαμε στους ομίλους, ήταν επιτυχία, όμως τώρα η θέση μας στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική.

Αν ο ίδιος θέλει να μείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ: Η προσοχή μου είναι στο τώρα και δεν θα πω κάτι άλλο πέρα από αυτό. Όσο είμαι εδώ θα προσπαθώ για να βοηθώ την ομάδα. Μου αρέσει η ομάδα, μου αρέσει ο κόσμος της. Η θέση μας δεν είναι αυτή που πρέπει σήμερα όμως δεν σκέφτομαι κάτι άλλο τώρα.