Home TOP NEWS Νικόλας Γεωργίου: “Πρέπει να κερδίσουν τον Αποέλ, είναι η μόνη εξιλέωση για...

Νικόλας Γεωργίου: “Πρέπει να κερδίσουν τον Αποέλ, είναι η μόνη εξιλέωση για τους παίκτες”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Νικόλας Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους στον ΣΠΟΡ FM 95,0 κι αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας μας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Έπρεπε να κερδίσει για να έχει ένα 10% για να διεκδικήσει την είσοδο στην εξάδα. Νομίζω ότι είναι με το πόδι έξω μετά το παιχνίδι με την Άχνα, τα κάναμε μαντάρα και τώρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς με τον ΑΠΟΕΛ η Ομόνοια πρέπει να το κυνηγήσει να το κερδίσει. Δεν είναι θέμα εξάδας. Πρέπει να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ, είναι η μόνη εξιλέωση για τους παίκτες. Η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον Άρη και πέτυχε πέντε γκολ χωρίς να δεχτεί. Ήταν παρόμοιο παιχνίδι με τον πρώτο γύρο. Ελπίζω με αυτή τη νίκη να διατηρηθεί η ομάδα σε ψηλά στάνταρ, να μπουν οι νέοι στο πετσί της ομάδας και να πάρει ψυχολογία γιατί έρχονται κρίσιμα παιχνίδια στο κύπελλο».

Για το ενδεχόμενο παρουσίας της Ομόνοιας στο δεύτερο γκρουπ: «Πρέπει να διατηρήσει ψηλά το όνομά της και να πηγαίνει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να συμπεριφερθεί με όλους το ίδιο. Για να πάρεις το κύπελλο πρέπει να είσαι σε καλή φόρμα στο πρωτάθλημα. Είναι τεράστια αποτυχία, δεν μπορείς να είσαι πρωταθλητής και να μην μπορείς να μπεις στην πρώτη εξάδα».

Για την προοπτική κατάκτησης του κυπέλλου: «Υπάρχει δυνατότητα, υπάρχει πλάνο και ικανότητα. Είναι λίγο πίσω σε φόρμα αλλά στο κύπελλο όλα μπορεί να συμβούν. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα ντέρμπι που θα έχουν οι άλλες ομάδες μεταξύ τους».

Για τους Λοβέρα και Μάταβζ: «Ο σέντερ φορ ήταν πολύ εκτός παιχνιδιού. Δεν τροφοδοτήθηκε. Κάνει κάποιες κινήσεις αλλά είναι γρήγορα για να τον κρίνω. Έχει παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο. Ο Λοβέρα είναι εκρηκτικός, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, μπορεί να πλαγιοκοπήσει. Είναι πιο ελεύθερος παίκτης αλλά ο Μπεργκ θα τον βάλει σε ένα καλούπι. Είναι καλός παίκτης, απρόβλεπτος. Αν ανεβεί ο Μάταβζ ή ο Κακουλλής, νομίζω θα είναι πολύ ισχυρό χαρτί. Θέλει υπομονή».

Για τον Ασάντε: «Δεν ξέρω πού είναι, δεν ξέρουμε τι έχει και δεν χρησιμοποιείται. Ας βρει ο προπονητής ποιοι είναι έτοιμοι και ποιοι μπορούν να παίξουν».

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Να πάρουμε τον Ονήσιλο και βλέπουμε».