Home TOP NEWS Παίκτες “κλειδιά” Παπουλής και Λοβέρα ενόψει Άρη

Παίκτες “κλειδιά” Παπουλής και Λοβέρα ενόψει Άρη

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης και ήδη ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα αρχίσουν σιγά – σιγά να βγάζουν και το πλάνο με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα μας κόντρα στον Άρη Λεμεσού.


Τόσο ο Νορβηγός τεχνικός, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ξέρουν ότι, θα έχουν δύσκολη αποστολή στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, γι’ αυτό αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο, για να μπορέσουν στο τέλος της ημέρας να οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στο “διπλό” και στην επιστροφή στις νίκες.

Πάντως αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ και το πρόσφατο με την Ανόρθωση, όπου ο Άρης δέχθηκε τρια γκολ, στα υπόλοιπα έδειξε πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι μεσοαμυντικά, άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι, έχει και την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 17 τέρματα. Συνεπώς ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα πρέπει στις επόμενες προπονήσεις να δουλέψουν και να βρουν τον τρόπο με τον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορέσει να διασπάσει την καλή αμυντική λειτουργία του Λεμεσιανού συλλόγου.

Δύο παίκτες που μπορούν να θεωρηθούν “κλειδιά” και μπορούν να το κάνουν αυτό είναι οι Παπουλής και ο Λοβέρα. Για τον πρώτο δεν έχουμε να πούμε ή να γράψουμε πολλά, ξέρουμε ότι, όταν είναι στην καλή του μέρα μπορεί να δημιουργήσει αρκετούς πονοκεφάλους σε κάθε άμυνα. Όσον αφορά τον Αργεντίνο στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στα λεπτά που τον είδαμε να αγωνίζεται έδειξε να είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί με την επιθετικότητα του και τις διεισδύσεις του να “τρυπήσει” άμυνες για να δημιουργηθούν ευκαιρίες.

Εικάζουμε λοιπόν ότι, από την στιγμή που ο Παπουλής θα απουσιάζει από το “αιώνιο” ντέρμπι στις 25 Φεβρουαρίου, θα χρησιμοποιηθεί από τον Μπεργκ στο ματς της ερχόμενης Τετάρτης, ενώ και ο Λοβέρα με τα όσα έδειξε κόντρα στον Εθνικό Άχνας “χτυπάει” επίσης μια θέση στο βασικό σχήμα, άλλωστε μέχρι το παιχνίδι με τον Άρη ο Αργεντίνος θα είναι ακόμη πιο έτοιμος.