Home TOP NEWS Post Game: Και τώρα πως σηκώνουμε κεφάλι για να συνεχίσουμε;

Post Game: Και τώρα πως σηκώνουμε κεφάλι για να συνεχίσουμε;


Διαφορετικά φανταζόμασταν τη φετινή χρονιά και αλλιώς μας ήρθε. Ο απολογισμός μας στο φετινό πρωτάθλημα είναι πραγματικά τραγικός. Και μιλάμε σήμερα για τη φετινή μας τραγωδία, ύστερα από ένα παιχνίδι, όπως ήταν το χθεσινό, που θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Οι τεράστιες ευκαιρίες, τα δοκάρια και η αναποτελεσματικότητα μπροστά στο αντίπαλο τέρμα, η ευκολία με την οποία δεχόμαστε φέτος τα γκολ ήρθαν χθες βράδυ ως επιστέγασμα της φετινής μας προσπάθειας. Και λέμε επιστέγασμα διότι, αν και δεν έχει τελειώσει η προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα, μόνο με ένα μικρό θαύμα θα δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο γκρουπ με το τέλος της 22ης αγωνιστικής.

Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Παράπονο πάντως από την προσπάθεια των παικτών μας, θεωρούμε πως δεν μπορούμε να έχουμε. Πραγματικά οι παίκτες μας έκαναν ότι μπορούσαν. Όμως η μπάλα δεν μας ήθελε.

Αυτό που μένει στο τέλος είναι το τελικό 0-2 με το σκορ μάλιστα να ανοίγει ο Ντούρις ο οποίος έκανε απέναντι μας πολύ καλά πράγματα στο γήπεδο και φάνηκε να το βλέπει κι αυτός εγωιστικά. Ήταν φυσιολογικό, όπως φυσιολογικό ήταν να μην πανηγυρίσει το γκολ του σεβόμενος τον κόσμο της ομάδας που τον υποστήριξε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο.

Δυστυχώς ήρθε και η ατυχία με τον Νικόλα να επιβεβαιώσει όλα τα στραβά που μας τυγχαίνουν από το ξεκίνημα αυτής της εφιαλτικής χρονιάς.

Κρατάμε το ντεμπούτο του Λοβέρα ο οποίος έδειξε πως είναι καλός παίκτης, τρίβαμε όμως τα μάτια μας βλέποντας τον Μπεργκ να τον τοποθετεί αρχικά στο δεξί άκρο της άμυνας και να στέλνει τον Κίκο, όταν έκανε τις αλλαγές ως δεξί εξτρέμ.

Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσει η ομάδα να σηκώσει κεφάλι. Χθες χάσαμε από την τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Κι αν σκεφτεί κανείς ότι από τους 9 βαθμούς που μάζεψε μέχρι σήμερα ο Εθνικός, οι τρεις ήταν στο ΓΣΠ κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ τότε αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Οπότε δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την ομάδα. Χθες βράδυ ο Μπεργκ ρωτήθηκε για πρώτη φορά για το μέλλον του από τους δημοσιογράφους. Κι αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Θα είναι ενδεχομένως το δυσκολότερο δεκαήμερο αυτό που ακολουθεί. Χωρίς αγώνα και με την ομάδα να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της για να πάει στις 16 του μηνός να παίξει με τον Άρη στο Τσίρειο.