Home TOP NEWS Post Game: Όλα τελείωσαν στο φετινό πρωτάθλημα… εμφατικά!

Post Game: Όλα τελείωσαν στο φετινό πρωτάθλημα… εμφατικά!


Ανέτοιμη από κάθε άποψη για ένα τέτοιο παιχνίδι, όπως ήταν αυτό με το Αποέλ, εμφανίστηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν έχει καμία σημασία το αν θα έμενε έτσι κι αλλιώς εκτός εξάδας. Αυτό που περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί που κατέκλυσαν χθες βράδυ το ΓΣΠ, ήρθε ανάποδα.

Η τεσσάρα από το Αποέλ, δεύτερη φέτος, ήρθε απλά να επιβεβαιώσει πως η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ… δεν! Μία ομάδα η οποία ήταν καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δημιουργικά προβλέψιμη,  επιθετικά λειψή και αμυντικά ασταθής. Και όλα αυτά φανερώθηκαν και χθες το βράδυ. Τα παιδικά λάθη στην άμυνα, οι ελάχιστες φάσεις για γκολ που δημιουργήσαμε και το προβλεπτό μας παιχνίδι ήταν για το Αποέλ… βούτυρο στο ψωμί του. Ένα Αποέλ το οποίο θα μπορούσε η ομάδα να το κτυπήσει, αν τακτικά παρουσιαζόταν διαβασμένη.

Από τη στιγμή που ο Μπεργκ παραδέχθηκε για ακόμα μία φορά πως η ομάδα δεν ήταν αρκετά καλή για να μπει εξάδα τότε τι άλλο πρέπει να πούμε εμείς. Είναι πολύ εύκολο να λέγεται κάτι τέτοιο, δύσκολο όμως να το χωνέψει ο κόσμος της ομάδας ο οποίος λίγους μήνες προηγουμένως ήταν στους δρόμους για να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Χθες βράδυ δεν τελείωσε μόνο το πρωτάθλημα. Χθες βράδυ η ομάδα έδειξε πως, τον στόχο που της απομένει να διεκδικήσει, δεν πείθει πως μπορεί να τον κυνηγήσει. Το αντίθετο θα λέγαμε. Πείθει για ακόμα μία φορά πως δεν μπορεί.

Είναι πραγματικά κρίμα διότι θεωρούμε πως αυτή η ομάδα διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Έχει στο ρόστερ της ποιότητα την οποία δεν είδαμε φέτος ποτέ, παρά μονο σε 1-2 περιπτώσεις, σε 1-2 παιχνίδια που παρουσίασε εκλάμψεις.

Μπαίνουμε λοιπόν για πρώτη φορά στο δεύτερο γκρουπ για να δώσουμε αδιάφορα παιχνίδια. Και θα πρέπει να ελπίζουμε πως θα δώσουμε άλλα 5 παιχνίδια στο κύπελλο και να κερδίσουμε το τελευταίο. Λυπούμαστε που το γράφουμε όμως, δεν πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι όπως είναι σήμερα, μπορεί να φτάσει μέχρι εκεί.

Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, είμαστε για φέτος, μάλλον καταδικασμένοι.