Home TOP NEWS Σε ρυθμούς “αιώνιου” ντέρμπι

Σε ρυθμούς “αιώνιου” ντέρμπι


Η νίκη μας επί του Άρη Λεμεσού και η απώλεια βαθμών της Πάφος FC κόντρα στην Δόξα έδωσε εκ νέου ελπίδες στην ομάδα μας για είσοδο της στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Τα σενάρια για να γίνει αυτό είναι γνωστά, h Πάφος FC θα πρέπει απαραιτήτως να χάσει βαθμούς από τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική και η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δικό της παιχνίδι κόντρα στον Αποέλ επιβάλλεται και θα πρέπει όπωσδηποτε να βρει τον τρόπο να νικήσει και να πάρει το τρίποντο.

Φυσικά η νίκη δεν είναι απαραίτητη μόνο για να διεκδικήσουμε θέση στο πρώτο γκρουπ, αλλά σε τέτοια παιχνίδια είναι και το γόητρο. Το σύνολοτ ου Χένινγκ Μπεργκ θα επιδιώξει τη νίκη για να ανεβάσει και την ψυχολογία ενόψει και των αγώνων που θα ακολουθήσουν στον θεσμό του κυπέλλου που θα δώσει τα πάντα για να προχωρήσει.

Η ομάδα μας λοιπόν μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη(24/2) θα προετοιμάζεται για το “αιώνιο” ντέρμπι θέλοντας πρωτίστως να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο, να βγάλει διάρκεια στο παιχνίδι της και βεβαίως να είναι ουσιαστική και αποτελεσματική στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Μπασίρου δέχθηκε κάρτα στον αγώνα με τον Άρη, αλλά θα εκτίσει την ποινή του στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης, εκτός θα είναι ο Παπουλής αφού συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα γνωρίζουμε αν ο Λανγκ θα είναι ξανά στην διάθεση του Μπεργκ. Εκτός για άλλο ένα παιχνίδι θα είναι οι Κούσουλος, Γκόμεθ και Παναγιώτου.