Home TOP NEWS Στην “πρίζα” για Γκόμεθ

Στην “πρίζα” για Γκόμεθ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όσον αφορά τον τραυματισμό που προέκυψε στην ομάδα μας, με τον Γιόρντι Γκόμεθ.


Όπως σας είχαμε ενημερώσει και το βράδυ της Παρασκευής (4/2), ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της χθεσινής πρωινής προπόνησης και αποχώρησε με την ολοκλήρωση της.

Ο μέσος της ομάδας μας αναμένεται ότι, σήμερα θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και από MRI έτσι ώστε να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος του, αλλά και το χρονικό διάστημα που θα αναγκαστεί να παουσιάσει.

Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό που ίσως βάλει προώρο τέλος στη φετινή σεζόν και αν αυτό επιβεβαιωθεί τότε η ομάδα μας θα μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος χωρίς έναν από τους σημαντικούς της παίκτες στο αγωνιστικό της πλάνο.

Φυσικά η ανησυχία των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν περιορίζεται μόνο στο ότι, ο Γκόμεθ μπορεί να χάσει την χρονιά, αλλά άπαντες είναι στην “πρίζα” ο τραυματιμός να αγγίξει και  το υπόλοιπο της καριέρας του Ισπανού.