Home TOP NEWS Τα σενάρια ισοβαθμίας στη μάχη της εξάδας

Τα σενάρια ισοβαθμίας στη μάχη της εξάδας


Τέσσερις ομάδες διεκδικούν σήμερα τις τρεις θέσεις της πρώτης εξάδας, αν κάποιος θεωρήσει πως ΑΕΚ και Άρης είναι εξασφαλισμένοι. Βέβαια αν τελικά αφαιρεθούν από τη βαθμολογία της ΑΕΚ οι τρεις βαθμοί στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπως βγαίνει από την πρωτόδικη απόφαση, και πέσει η έφεση τότε θα πάει στους 32 βαθμούς και δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη.

Στην παρούσα φάση το Αποέλ δείχνει να έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με ΟΜΟΝΟΙΑ, Ανόρθωση και Πάφο, η Ανόρθωση έχει δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της και δύο εκτός έδρας ντέρμπι με Αποέλ και Απόλλωνα, η Πάφος έχει θεωρητικά το πιο εύκολο πρόγραμμα ενώ εμείς θα πρέπει απαραιτήτως να κερδίσουμε και τους τρεις αγώνες που υπολοίπονται για να έχουμε ελπίδες.

Τι ίσχυει ωστόσο σε πιθανές ισοβαθμίες. Η Ανόρθωση έχει την ισοβαθμία μαζί μας αφού μας κέρδισε με 1-0 στο ΓΣΠ και φέραμε ισοπαλία 1-1 στο Παπαδόπουλος.

Η ΑΕΚ έχει την ισοβαθμία μαζί μας αφού μας κέρδισε 2-1 στην «Αρένα» ενώ φέραμε ισοπαλία 1-1 στο ΓΣΠ.

Με την Πάφο φέραμε δύο ισοπαλίες 1-1, ωστόσο είναι αυτή τη στιγμή στο +5 στα τέρματα οπότε έχει σήμερα προβάδισμα, το οποίο βεβαίως ενδεχομένως να αλλάξει.

Έχουμε το παιχνίδι με το Αποέλ από το οποίο χάσαμε με 4-2 στο πρώτο ματς και για να ευνοϊθούμε στην περίπτωση ισοβαθμίας θα πρέπει να κερδίσουμε το αιώνιο με 2-0 ή 3-1 ή με πάνω από 2 γκολ διαφορά.

Να σημειωθεί πως αν προκύψει τριπλή ισοβαθμία θα μετρήσουν οι βαθμοί που πήραν οι ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια και ένα τέτοιο σενάριο δύσκολα θα μας ευνοϊσει.

Αυτά είναι σήμερα τα δεδομένα οπότε αν κερδίσουμε σήμερα, θα είναι πολύ χρήσιμο να το κάνουμε και με ευρύ σκορ.