Home TOP NEWS 8/12/2021 – Νιλ Λένον: «Μου αρέσει ο Ισπανικός τρόπος παιχνιδιού… ξεκουράστηκα και...

8/12/2021 – Νιλ Λένον: «Μου αρέσει ο Ισπανικός τρόπος παιχνιδιού… ξεκουράστηκα και θα μπω με ενθουσιασμό σε ότι προκύψει»


Από τα τέλη Φεβρουαρίου του 2021 είχε μείνει χωρίς ομάδα, όταν είχε αποχωρήσει από την Σέλτικ. Εδώ και αρκετό διάστημα ο Νιλ Λένον γίνεται θέμα σε Βρετανικές αθλητικές ιστοσελίδες ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο παραχώρησε συνέντευξη στο ESPN, και κάποιες τοποθετήσεις οι οποίες σίγουρα μας ενδιαφέρον.

Αντιλαμβανόμαστε πως είναι ένας προπονητής με πολλές επιτυχίες. Και είναι φυσιολογικό να προκύπτει ερωτήματα… γιατί επέλεξε την Κύπρο και την ΟΜΟΝΟΙΑ; Έρχεται κορεσμένος από τίτλους και με ποια κίνητρα;

Είχε πει λοιπόν: «Δεν μου αρέσει να επαναπάυομαι. Έχει πεθυμήσει τη δουλειά και ιδανικά σε κάποια στιγμή θα είμασι ξανά πίσω.»

Σε ότι αφορά στη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο ανέφερε: «Στόχος είναι πάντα η διασκέδαση. Το ποδόσφαιρο είναι μία μπίζνα που το αποτέλεσμα είναι αυτό που καθοδηγεί όμως είσαι εκεί σε αυτό το άθλημα για να διασκεδάζεις τον κόσμο, να τον ψυχαγωγείς. Ήταν πάντα αυτός ο στόχος μου όντας δύο φορές προπονητής της Σέλτικ. Αν κοιτάξει κανείς τα νούμερα στις ομάδες μου, έρχονται σε αντιδιαστολή με την άποψη ορισμένων. Στις ομάδες που ήμουν πάντα σκοράραμε αρκετά γκολ ενώ έβγαινε και κέρδος από την πώληση παικτών. Ακόμα και στην Μπόλτον που προφανώς ήταν πολύ δύσκολο».

Είχε αναφέρει τότε για το μέλλον του: «Σε κάποια στιγμή η κατάλληλη ομάδα θα βρεθεί μπροστά μου, είτε εντός είτε εκτός συνόρων. Μου αρέσει ο Ισπανικός τρόπος παιχνιδιού ενώ απολαμβάνω το πρωτάθλημα της Αμερικής (MLS). Έχω ξεκουραστεί, νιώθω φρέσκος και θα μπω με ενθουσιασμό σε ότιδήποτε προκύψει».