Home TOP NEWS Από τις ΗΠΑ στην Εσθονία

Από τις ΗΠΑ στην Εσθονία

Η Εθνική μας ομάδα αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της για τις διπλές αναμετρήσεις της κόντρα στην Εσθονία, αναμετρήσεις οι οποίες θα γίνουν στο πλαίσιο των πλέι – άουτ του Nations League.


Στην Εθνική κλήθηκε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Μαρίνος Τζιωνής, ο οποίος από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Sporting Kansas City.

Ο Κύπριος Διεθνής ποδοσφαιριστής δεν θα έρθει στην Κύπρο και να μεταβεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στην Εσθονία, αλλά θα ταξιδέψει από την Αμερική και μέσω Φρανγκφούρτης στην χώρα της Βαλτικής.

Το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου θα πραγματοποιήσει σήμερα μια προπόνηση επί Κυπριακού εδάφους κι αύριο η αποστολή θα μπει στο αεροπλάνο για να μεταβεί στην Εσθονία όπου εκεί θα αντιμετωπίσει στην «A. Le Coq Αρένα» την αντίστοιχη Εθνική.

Να σημειώσουμε ότι, ο Ελλαδίτης τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τον Μαρίνο Τζιωνή, καθώς παρά το γεγονός ότι πήγε σε νέα ομάδα πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Πίτερ Βέρμες και είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση να βοηθήσει και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.