Home TOP NEWS Αποτελεσματικότητα και… προσοχή στην άμυνα!

Αποτελεσματικότητα και… προσοχή στην άμυνα!

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ κινούνται σε ρυθμούς κυπέλλου και περιμένουν πως και πως το αυριανό μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ για την προημιτελική φάση.


Από την στιγμή που χάθηκε ο στόχος του πρωταθλήματος την φετινή σεζόν, στην ΟΜΟΝΟΙΑ “διψούν” και θέλουν όσο τίποτε άλλο την κατάκτηση του κυπέλλου, η οποία αν έρθει θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να βρεθεί ξανά στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Συνεπώς στον αυριανό αγώνα οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά και η τεχνική ηγεσία θα μεταβούν στο Τσίρειο για να τα δώσουν όλα, έτσι ώστε η ομάδα μας να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δώσει την ευκαιρία να ελπίζει για πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Νιλ Λένον μέσα από τις τοποθετήσεις του στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (δείτε εδώ) προανήγγειλε ότι, θα προβεί σε αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την Δόξα, έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα μπορέσει να εξασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα που θα μας δίνει το πάνω χέρι ενόψει του επαναληπτικού του ΓΣΠ.

Σίγουρα η ομάδα μας αν θέλει να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη για 90λεπτά, οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να εφαρμόσουν κατά γράμμα το πλάνο του κόουτς και επίσης θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί μπροστά από την εστία και πίσω να κρατήσουν το μηδέν.

Όλοι γνωρίζουν ότι, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με την δική μας, ωστόσο στον θεσμό του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να πάρει δύο νίκες, επικρατώντας τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας της ΑΕΛ και θα πάει με φάρο αυτά τα δύο παιχνίδια για να να “χτυπήσει” ξανά το “διπλό” απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού.