Home TOP NEWS Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Μπεργκ

Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του Μπεργκ


Σίμος Ταραπουλούζης και Νίκος Χαραλαμπίδης εργάζονται τις τελευταίες μέρες χωρίς ανάσα για να καταλήξουν στα ονόματα των υποψήφιων προπονητών. Ήδη η διαδικασία είναι σε προχωρημένο στάδιο και τα ονόματα τα οποία όντως απασχολούν είναι ήδη μπροστά τους.

Τέθηκαν τα κριτήρια σε πρώτη φάση, η λίστα με αυτούς που τα πληρούν έχει καταρτιστεί και δεν θα αργήσουν να ξεκινήσουν και οι διαπραγματεύσεις. Το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και πιθανόν αρχές της επόμενης εβδομάδας να προκύψουν οι οριστικές εξελίξεις και η ανακοίνωση για την έναρξη της νέας συνεργασίας.

Ονόματα μέχρι σήμερα έχουν γραφτεί πολλά. Τελευταίο, αυτό του Τόμας Κρίστιανσεν με παρελθόν στο Κυπριακό πρωτάθλημα και επιτυχίες με ΑΕΚ και Αποέλ. Ο Κρίστιανσεν είναι σήμερα προπονητής της Εθνικής Παναμά και το συμβόλαιο του εκπνέει σύντομα.

Έχουν πάντως προταθεί πολλοί. Οι πλείστοι δεν πληρούν τα κριτήρια που έθεσε η ομάδα, είναι και ορισμένοι οι οποίοι διαθέτουν ένα καλό πακέτο και ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό και οι οποίοι παρουσιάζουν παρελθόν πρωταθλητισμού στους πάγκους που κάθισαν.

Θα επαναλάβουμε πάντως αυτό που γράψαμε και χθες. Ότι δηλαδή, το μπάτζετ το οποίο είχε καθοριστεί για τον Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος λάμβανε υψηλή αμοιβή από την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα δοθεί για τον νέο τεχνικό και το γεγονός αυτό δίνει άνεση στην ομάδα προγραμματισμού για να κινηθεί.