Home TOP NEWS Δύο ημερομηνίες στο μυαλό όλων!

Δύο ημερομηνίες στο μυαλό όλων!

Στο “Ηλίας Πούλλος” συνεχίζεται η δουλειά από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο, που θα είναι αυτό με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.


Μπορεί να ακολουθούν δύο παιχνίδια για τα πλέι – άουτ του πρωταθλήματος με ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό Λευκωσίας για την 4η και 5η αγωνιστική της β’ φάσης, ωστόσο στο μυαλό όλων είναι η 13η Απριλίου και κατ’ επέκταση και η 14η Απριλίου όπου επιβάλλεται η ομάδα μας να βρεθεί στην κληρωτίδα.

Ο Λένον και οι συνεργάτες του καλούνται λοιπόν μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, αλλά και μέσα από τα αδιάφορα ματς του πρωταθλήματος με ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό να κρατήσουν σε εγρήγορση και σε καλή αγωνιστική φόρμα τους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να έχουν μια καλή πσρουσία στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ και να πάρουν το αποτέλεσμα που θα στείλει την ομάδα μας στους «4» του κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα δεδομένα τα κάναμε γνωστά σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ. Ο Λένον είδε τους Διεθνείς να επιστρέφουν χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα, ενώ ο χρόνος λειτούργησε υπέρ των τραυματιών που δηλώνουν κι εκείνοι πλέον έτοιμοι να ριχτούν στην “μάχη”. Η λογική πάντως λέει ότι, στα επόμενα παιχνίδια ο κόουτς θα κάνει διαχείριση του ρόστερ έτσι ώστε να τους κρατήσει όλους στην “πρίζα” για την 13η Απριλίου.