Home TOP NEWS Ευργετική η διακοπή για τον Λένον και τους τραυματίες!

Ευργετική η διακοπή για τον Λένον και τους τραυματίες!

Αυτό το διάστημα έχει μπει μια άνω τελεία όσον αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, ελέω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων.


Τις προηγουμένες φορές που είχαμε τέτοιου είδους διακοπές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς από το “Ηλίας Πούλλος” απουσιάζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές κάτι που δυσκόλευε το έργο του προπονητή και των συνεργάτων του.

Η διακοπή που προέκυψε αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ευργετική, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στο νέο προπονητή μας, το Νιλ Λένον και στους συνεργάτες του, την ευκαιρία να μάθουν καλύτερα το ρόστερ τους, να επικοινωνήσει με τους ποδοσφαιριστές και να τους μάθει καλύτερα ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικότερα.

Τις επόμενες μέρες ο Βορειοϊρλανδός κόουτς θα μπορέσει με άνεση χρόνου να μάθει τους ποδοσφαιριστές του και το αντίθετο και να τους προετοιμάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά για το μεγάλο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ που θα γίνει στις 13 Απριλίου στο ΓΣΠ.

Φυσικά ευργετική μπορεί να θεωρηθεί η διακοπή και για τους ποδοσφαιριστές που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα τραυματισμού και τους στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστούν.

1. Ο Μιξ Ντίσκερουντ οπού ταλαιπωρήθηκε από ίωση, την ξεπέρασε και τέθηκε ξανά στην διάθεση του προπονητή του και πλέον ανεβάζει στροφές για να είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

2. Οι Φαμπιάνο και Τσέποβιτς που ταλαιπωρήθηκαν από κάποια προβλήματα τραυματισμού αμφότεροι βρίσκονται στο στάδιο αποθεραπείας με τον Νιλ Λένον να τους περιμένει να ενταχθούν σιγά – σιγά στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

3. Όσον αφορά τον Σέχου ο ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς, δύσκολα φαίνεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρέωσεων της.

Μετά το διάλλειμα λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕΕΚ στις 4 Απριλίου, στις 8 Απριλίου τον Ολυμπιακό, ωστόσο το μυαλό όλων θα είναι “καρφωμένο” στον μεγάλο και σημαντικό επαναληπτικό με την ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.