Home TOP NEWS Η επιθυμία του Λένον γίνεται πράξη!

Η επιθυμία του Λένον γίνεται πράξη!

Ρόλο βοηθού προπονητή στην ομάδα μας θα έχει από τώρα και στο εξής ο Μάριος Νικολάου και θα κάθεται στον πάγκο δίπλα στους Νιλ Λένον και στον Γκάρι Πάρκερ.


Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ19, ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι την εξεύρεση του αντικαταστάτη του Χένινγκ Μπεργκ, ενώ κοούτσαρε και την ομάδα μας στον διακοπέντα αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Η πιο πάνω εξέλιξη προέκυψε μετά από επιθυμία του Νιλ Λένον προς στην Διοίκηση, αφού θέλει να έχει τον Μάριο Νικολάου στο πλευρό του για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Νικολάου μαζί με τον Γκάρι Πάρκερ θα είναι οι δύο βοηθοί του Λένον κι αμφότεροι θα επιδιώξουν να έχουν μια επιτυχημένη συνεργασία με τον Βορειοϊρλανδό κόουτς, οδηγώντας την ομάδα στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό στην υλοποιήση του μοναδικού στόχου που έχει απομείνει, την κατάκτηση του κυπέλλου.

Να σημειώσουμε ότι, την θέση του Μάριου Νικολάου στην Κ19 θα πάρει ο Ανδρέας Νικολάου που είχε την ευθύνη της Κ16, ενώ γίνεται αντιληπτό ότι, θα γίνουν μερικές ανακατατάξεις στο κομμάτι των Ακαδημιών.

Πάντως στον Μάριο Νικολάου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να κάτσει δίπλα από ένα επιτυχημένο προπονητή και να μάθει πράγματα, ενώ την ίδια ώρα θα βοηθήσει και τον Νιλ Λένον στην προώθηση ταλέντων από την ομάδα που κοούτσαρε μέχρι πρόσφατα την Κ19.

Η διευθέτηση αυτή είναι προσωρινή, μέχρι να οριστικοποιηθεί τι θα γίνει στο μέλλον με το ποδοσφαιρικό τμήμα.