Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, λίγες οι φάσεις στο παιχνίδι

Ημίχρονο: Καλύτερη η ΟΜΟΝΟΙΑ, λίγες οι φάσεις στο παιχνίδι


Μπήκε στο παιχνίδι για να επιβάλει το ρυθμό της η ΟΜΟΝΟΙΑ και στα πρώτα στάδια του αγώνα είχε την εδαφική υπεροχή. Ήταν πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της η ομάδα, έφτανε με ευκολία έξω από την αντίπαλη περιοχή ενώ είχε περιορίσει στον απόλυτο βαθμό την επιθετικότητα της ΑΕΛ.

Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτό, όχι ομως τη μεγάλη ευκαιρία. Πάντως η ομάδα αποδίδει καλά απόψε και έτσι όπως κυλάει το παιχνίδι, μπορεί να φύγει με νίκη από τη Λεμεσό.

Α’ Ημίχρονο

Στο 8ο λεπτό έγινε σέντρα από στημένο στη περιοχή μας, ο Γιούστε αρχικά και ο Μπασιρού στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να διώξουν στον αέρα, έγινε σουτ από το ύψος της περιοχής άστοχο.

Στο 17ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε από αριστερά και μπήκε στη περιοχή, βγήκε μπαλια από τον Μποτεάκ, ο Ματάβς δεν μπόρεσε για κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον Μπασιρού  ο οποίος έξω από την περιοχή έκανε πολύ άστοχο σουτ.

Στο 18’ ο Λοϊζου από δεξιά εέκανε έξυπνη χαμηλή μπαλιά στην περιοχή όμως δεν μπόρεσε ο Ματάβς να αγγίξει την μπάλα και να σκοράρει.

Στο 25ο λεπτό ο Μπαλτέ έκανε σουτ από απόσταση χωρίς να ανησυχήσει τον Ουζόχο.

Στο 33ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ ύστερα από ωραία συνεργασία, το επιχείρησε όμως η μπάλα πήγε στον Μέγερι.