Home TOP NEWS Κωστένογλου: ““Είναι πρωτοφανής η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα, στόχος μας η παραμονή...

Κωστένογλου: ““Είναι πρωτοφανής η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα, στόχος μας η παραμονή στην 3η κατηγορία”

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Νίκος Κωστένογλου και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου, Κωστάκης Αρτυματάς μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με την Εσθονία για το Nations League.


Ν. Κωστένογλου: “Είναι πρωτοφανής η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές μας αυτές τις μέρες. Στόχος μας η παραμονή στην 3η κατηγορία. Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η ρεβάνς θα καθορίσει τον στόχο. Χρειάζεται υπομονή και στρατηγική σε όλες τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Επίσης χρειάζεται οξυδέρκεια. Υπάρχουν προβλήματα, είναι ο Παναγιώτου και ο Τζιωνής. Δυο περιπτώσεις που θα αξιολογηθούν και μετά το τέλος της προπόνησης θα λάβουμε τις αποφάσεις. Αισιοδοξούμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.”

Κ. Αρτυματάς: “Μετά τον πρώτο αγώνα και την καλή παρουσία που είχαμε, ερχόμαστε σε αυτό τον αγώνα που είναι στην έδρα μας, είμαστε όλοι μαζί, με πίστη, θέλουμε τον Κύπριο φίλαθλο δίπλα μας. Είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα. Είμαστε αφοσιωμένοι. Όλοι μαζί για έναν στόχο”.

Ερώτηση σε Ν. Κωστένογλου: Είναι ο κομβικότερος αγώνας αύριο από την μέρα που αναλάβατε; “Όλα τα παιχνίδια έχουν τον δικό τους χαρακτήρα. Αυτό το παιχνίδι είναι καθοριστικό γιατί αλλάζει την πορεία της Εθνικής ομάδας. Θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας να παραμείνουμε στην κατηγορία. Διατηρούμε την ομάδα σ’ ενα ανταγωνιστικό επίπεδο”.

Αν έχετε προβλήματα τραυματισμών και ποια η γνώμη του για την Εσθονία… “Είναι πολύ δύσκολη ομάδα η Εσθονία, παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε δυο θέματα… με έναν κεντρικό αμυντικό αλλά και με επιθετικό. Έχουμε απώλειες σημαντικών κεντρικών αμυντικών. Χάσαμε 4 αμυντικούς πριν από το πρώτο ματς.”