Home TOP NEWS Match Report: Η Ισοπαλία με γκολ μας δίνει ελαφρύ προβάδισμα ενώ η...

Match Report: Η Ισοπαλία με γκολ μας δίνει ελαφρύ προβάδισμα ενώ η εμφάνιση ήταν ενθαρρυντική


Δεν έφυγε με νίκη από το Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ, πήρε όμως ισοπαλία με γκολ που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα για πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού. Ήμασταν καλύτεροι από την αντίπαλο μας, κρατήσαμε πολύ περισσότερο τη μπάλα, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε σε ολόκληρο το παιχνίδι οργανωμένα, σκοράραμε ένα πολύ ωραίο γκολ με τη δημιουργία του να αρχίζει από την άμυνα μας με την εμφάνιση της ομάδας να μας αφήνει ικανοποιημένους.

Αρχίζει να βγαίνει η αγωνιστική προσωπικότητα του Νιλ Λένον και φαίνεται από τώρα ο προσανατολισμός της ομάδας στο γήπεδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλα στο παιχνίδι. Σκόραρε πρώτη η ΑΕΛ με τον Σάντος, ισοφαρίσαμε με τον Παπουλή σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είδαμε πολλές φάσεις.

Υπήρξαν διακριθέντες στην αναμέτρηση και ορισμένοι οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν κάτι περισσότερο, ωστόσο αυτό το πρώτο σοβαρό δείγμα είναι απόλυτα αισιόδοξο.

Ακολουθεί διακοπή λόγω Εθνικών και θα έχει μπόλικο χρονο να δουλέψει ο Βορειο-Ιρλανός μέχρι τον επαναληπτικό ο οποίος θα γίνει σε ένα σχεδόν μήνα.

Δεν κρίθηκε η πρόκριση όμως θεωρούμε πως αυτό το μικρό προβάδισμα που αποκτήσαμε θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε στον επαναληπτικό.

Α’ Ημίχρονο

Στο 8ο λεπτό έγινε σέντρα από στημένο στη περιοχή μας, ο Γιούστε αρχικά και ο Μπασιρού στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να διώξουν στον αέρα, έγινε σουτ από το ύψος της περιοχής άστοχο.

Στο 17ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε από αριστερά και μπήκε στη περιοχή, βγήκε μπαλια από τον Μποτεάκ, ο Ματάβς δεν μπόρεσε για κεφαλιά, η μπάλα πήγε στον Μπασιρού  ο οποίος έξω από την περιοχή έκανε πολύ άστοχο σουτ.

Στο 18’ ο Λοϊζου από δεξιά έκανε έξυπνη χαμηλή μπαλιά στην περιοχή όμως δεν μπόρεσε ο Ματάβς να αγγίξει την μπάλα και να σκοράρει.

Στο 25ο λεπτό ο Μπαλτέ έκανε σουτ από απόσταση χωρίς να ανησυχήσει τον Ουζόχο.

Στο 33ο λεπτό ο Παπουλής βρέθηκε σε θέση για σουτ ύστερα από ωραία συνεργασία, το επιχείρησε όμως η μπάλα πήγε στον Μέγερι.

Β’ Ημίχρονο

Στο 48ο λεπτό ο Παπουλής πήρε πάσα έξω από την περιοχή της ΑΕΛ,. Πήγε για το πλασέ όμως ήταν πολύ άστοχο.

Στο 50ο λεπτό η ΑΕΛ έφερε τη μπάλα στην περιοχή μας, δεν μπόρεσε να διώξει η άμυνα μας, ο Σάντος πήρε μπάλα και έφτασε με ταχύτητα πλάγια, επέλεξε να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Ουζόχο και να σκοράρει.

Στο 59ο λεπτό ο Χάμπος βρήκε κάθετα στην περιοχή τον Λέτσιακς, αυτό έκανε πάσα για τον Ματάβς όμως τελευταία στιγμή έβαλε το πόδι αμυντικός και έδιωξε.

Στο 60ο λεπτό η ομάδα έφυγε από την άμυνα με πάσα του Χαραλάμπους στον Μποτεάκ, αυτός ανέβηκε αρκετά μέτρα, συνδυάστηκε με τον Παπουλή, έφτασαν οι δύο μέχρι την αντίπαλη περιοχή, μπήκαν μέσα σε αυτήν και ο Ελλαδίτης πήρε την ασίστ από τον Γάλλο για να πλασάρει για το 1-1.

Μία μπαλιά για τον Ματάβς βγήκε στο 66ο λεπτό, κατεβασε στην περιοχή, έκανε σουτ όμως έβαλε κόντρα αμυνόμενος.

Στο 69ο λεπτό οι Ψάλτης και Κακουλλής μπήκαν στο γήπεδο στη θέση των Χούμποτσαν και Μάταβς.

Στο 78ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ από τον Έουλερ, ο Τσέποβιτς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Ουζόχο.

Στο 79 ο Κακουλλής σούταρε από πολύ μακριά έξω.

Ο Ζαχαρίου πήρε στις καθιυστερήσεις τη θέση του Παπουλή.