Home TOP NEWS Με απόλυτη μυστικότητα μέχρι και την ανακοίνωση

Με απόλυτη μυστικότητα μέχρι και την ανακοίνωση


Χθες γράφτηκε για τον Τόμας Κρίστιανσεν, σήμερα η ιστοσελίδα sportime κάνει αναφορά στο πρώην προπονητή της Ραπίντ Βιέννης Ντίτμαρ Κουμπάουερ ο οποίος πιθανόν να είναι στη λίστα, από την πλευρά ωστόσο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν αφήνεται τίποτα να διαρρεύσει σε ότι αφορά στα ονόματα τα οποία έχουν εξεταστεί.

Υπάρχουν πληροφορίες για κάποιους προπονητές που έχουν προταθεί, είμαστε κι εμείς σε θέση να γνωρίζουμε 1-2 ονόματα τα οποία έφτασαν μπροστά στην ομάδα που επιλαμβάνεται το συγκεκριμένο ζήτημα, ονόματα ωστόσο τα οποία δεν προκρίθηκαν.

Είχαμε αναφερθεί και χθες στο ζήτημα λέγοντας πως η διαδικασία είναι σε πλήρη εξέλιξη και αυτό που εμείς αναμένουμε είναι να προκύψει συνεργασία με προπονητή προερχομενο από το εξωτερικό και το όνομα του οποίου να μην έχει ακόμη ακουστεί ή γραφτεί.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πάντως πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο της για να αρχίσει δουλειά για τον φετινό στόχο που είναι η κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και για την επόμενη χρονιά.