Home TOP NEWS Με διαφορά στην κορυφή του βιογραφικού του η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Με διαφορά στην κορυφή του βιογραφικού του η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Μετά από 2,5 χρόνια το κεφάλαιο Χένινγκ Μπεργκ στην ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε, ωστόσο τα έργα του Νορβηγού κόουτς και όσα πρόσφερε στον σύλλογο με την παρουσία του στον πάγκο.


Η κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος, η κατάκτηση του 17ου Σούπερ Καπ, η παρουσία της ομάδας μας δύο συνεχόμενες χρονιές σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και η ανάδειξη πολλών ποδοσφαιρικών ταλέντων ήταν μερικά από τα επιτεύγματα του τρίτου μακροβιότερου προπονητή στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρώτος ήταν ο Ιόντσο Άρσοφ με 263 παιχνίδια και 2ος ο Τόνι Σαβέφσκι με 117 παιχνίδια.

Ο Χένινγκ Μπεργκ κόντρα στον Αποέλ συμπλήρωσε 114 παιχνίδια στον πράσινο πάγκο και τρεις μέρες μέτα αποτέλεσε παρελθόν, ωστόσο το όνομα του θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ για τον ίδιο η ομάδα μας θα αποτελεί ορόσημο στην προπονητική του καριέρα, καθώς φιγουράρει πρώτη στο βιογραφικό του.

Με την παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τα 114 παιχνίδια στον πάγκο ο Μπεργκ κατάφερε να ξεπεράσει τις Λέγκια και Λίλεστρομ, στις οποίες κάθισε σε 97 και 90 παιχνίδια αντίστοιχα.