Home TOP NEWS Με γεμάτη τη «φαρέτρα» για την τελική ευθεία της σεζόν

Με γεμάτη τη «φαρέτρα» για την τελική ευθεία της σεζόν


Επιστρέφουν σιγά σιγά στο «Ηλίας Πούλλος» οι διεθνείς και ενσωματώνονται στις προπονήσεις. Ο Νιλ Λένον θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος αφού δεν προέκυψε το όποιοδήποτε πρόβλημα, ενώ αναμένει να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά από την ημέρα έλευσης του, τους Μιξ, Φαμπιάνο και Τσέποβιτς που είναι καλά.

Στα θετικά καταγράφεται και η χθεσινοβραδινή συμμετοχή του Σέχου στον αγώνα της Νιγηρίας με τη Γκάνα. Αυτό σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής είναι καλά και θα μπορεί ο Λένον άμεσα να τον υπολογίζει.

Έχει μπροστά της άλλες πέντε μέρες η ομάδα για τον επόμενη της αγώνα στο πρωτάθλημα. Αδιάφορο μεν παιχνίδι αυτό κόντρα στην ΠΑΕΕΚ τη Δευτέρα, χρήσιμο ωστόσο για τον προπονητή ο οποίος συνεχίζει να δίνει χρόνο και να αξιολογεί το ρόστερ του, έχοντας μπροστά του στο κρίσιμο ματς της 13ης Απριλίου.

Η ομάδα γεμίζει, οι επιλογές για τον προπονητή θα είναι κατά πολύ αυξημένες, και μπαίνει στην τελική ευθεία της φετινής δύσκολη χρονιάς αφού απομένει κάτι περισσότερο από ενάμιση μήνας για να κλείσει.