Home TOP NEWS Με γεμάτο “οπλοστάσιο” ο Λένον με την επανέναρξη!

Με γεμάτο “οπλοστάσιο” ο Λένον με την επανέναρξη!

Ο Νιλ Λένον μόνο ευχαριστημένος μπορεί να νιώθει μετά το πέρας των υποχρεώσεων των Διεθνών, όχι μόνο γιατί είδε μερικούς να βρίσκονται σε καλή κατάσταση ( Φωτή Παπουλή – Νικόλα Παναγιώτου), αλλά γιατί είδε και τον Σέχου να επιστρέφει από τον τραυματισμό, αγωνιζόμενος με την Εθνική Νιγηρίας.


Οι προπονήσεις της ομάδας μας για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελλο άρχισαν την Δευτέρα και συνεχίζονται κανονικά, ενώ ο Βορειοϊρλανδός από χθες δουλεύει και με τους Κυπρίους Διεθνείς και τον Άνταμ Λανγκ, ενώ αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Φράνσις Ουζόχο και Αμπντουλαχί Σέχου.

Πλέον με την επιστροφή και του Σέχου ο Νιλ Λένον μπορεί να τρίβει τα χέρια με ικανοποιήση, καθώς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ που ακολουθεί θα έχει όλους, τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του. Οι Τσέποβιτς, Φαμπιάνο και ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού, ο Μιξ ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ιώση επίσης επέστρεψε, ο Λοίζου ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο, ενώ ο τελευταίος που βγαίνει από το ιατρικό δελτίο είναι ο Σέχου.

Για πρώτη φορά λοιπόν από τον καιρό που κάθισε στον “πράσινο” πάγκο ο Λένον θα έχει γεμάτη την φαρέτρα του. Σίγουρα στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ κάποιοι ποδοσφαιριστές που πήραν αγωνιστικά λεπτά με τις Εθνικές τους ομάδες θα τους δώσει χρόνο να ξεκουραστούν, όμως το σημαντικό είναι ότι, ο κόουτς βλέπει να γεμίζει το “οπλοστάσιο” λίγες μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα με την ΑΕΛ στο κύπελλο.