Home TOP NEWS Νέος καθοδηγητής, ίδιοι ψηλοί στόχοι

Νέος καθοδηγητής, ίδιοι ψηλοί στόχοι


Ο Νιλ Λένο αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της αγωνιστικής ανάκαμψης της ομάδας. Ο νέος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πιάνει άμεσα δουλειά και ερχόμενος στην ομάδα αρχίζει να θέτει προτεραιότητες.

Σε πρώτη φάση, μέλημα του είναι να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Θα έχει μπροστά του λίγες μέρες μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΛ για το κύπελλο και θα πρέπει, μέσα από τις προπονήσεις αλλά και τον αγώνα με τη Δόξα που αμέσως ακολουθεί στο πρωτάθλημα, να διακρίνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Θα ξεκινήσει την προσπάθεια να εμφυσήσει τη φιλοσοφία του στο σύνολο ενώ αυτό που προέχει είναι να μπορέσει μέσα από την τακτική του να οδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος στον θεσμό του κυπέλλου.

Από κει και πέρα, δίνεται μπόλικος χρόνος στον Βορειο Ιρλανδό να δουλέψει και να αρχίσει νωρίς την προεργασία του για την αναδόμηση του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι. Είναι προπονητής με εμπειρία, παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο, τίτλους, ενώ ξέρει πολύ καλά και τα Ευρωπαϊκά… κατατόπια.

Σημαντικό και από τη δική μας πλευρά, την πλευρά των οπαδών, να τον στηρίξουμε, να τον πιστέψουμε και να είμαστε στο πλευρό της ομάδας σε αυτή τη νέα εποχή που αρχίζει με τον Νιλ Λένον στον πάγκο.