Home TOP NEWS Ο Εθνικός και… στο βάθος ο προπονητής!

Ο Εθνικός και… στο βάθος ο προπονητής!

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το σημερινό (19:00 – Cytavision) πρώτο και παράλληλα πρωτόγνωρο παιχνίδι για τα πλέι – άουτ του πρωταθλήματος CYTA, που θα γίνει στο Δασάκι κόντρα στον Εθνικό Άχνας.


Σίγουρα για την ομάδα μας έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα το αποτέλεσμα του απογευματινού παιχνιδιού ελάχιστη σημασία, αφού δεν την επηρεάζει καθόλου βαθμολογικά και όπως είναι λογικό η έγνοια και η προσοχή όλων στο πράσινο στρατόπεδο και κυρίως στους οπαδούς της ομάδας μας να είναι στο ποιος θα είναι αυτός που θα αντικαστήσει τον Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της ομάδας μας.

Φυσικά μπορεί το σημερινό ματς να είναι αδιάφορο για την μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου της ομάδας μας, ωστόσο θα είναι μια καλή εξετάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι θα κληθούν να παραταχθούν στο γήπεδο για πρώτη φορά μετά από 2,5 χωρίς την καθοδήγηση του Χένινγκ Μπεργκ.

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε την αντίδραση της ομάδα μας χωρίς τον Μπεργκ στην άκρη του πάγκου, με το σύνολο του Μάριου Νικολάου ο οποίος εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητής να καλείται να παρουσιάσει στο γήπεδο με τον Εθνικό Άχνας ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξει με κάθε τρόπο να χτυπήσει τη νίκη  και το “διπλό”, όχι γιατί θα της χαρίσει κάτι βαιμολογικά, αλλά σίγουρα θα ανεβάσει το ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, ενόψει και του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ που θα ακολουθήσει στα μέσα του μήνα.