Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει ΑΕΛ

Την τελευταία της προπόνηση θα πραγματοποιήσει η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα, ενόψει του πολύ σημαντικού πρώτου αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola.


Όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, πλέον ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στην ομάδα μας είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και να μπορέσει μέσω αυτής να βγει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Άπαντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή, αλλά και το νέο μας τεχνικό γνωρίζουν την σημαντικότητα του αυριανού αγώνα και θα επιδιώξουν το καλύτερο για να εξασφαλίσουν το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λένον δεν θα έχει στην διάθεση του, τους μόνιμα τραυματίες Κούσουλο και Γκόμεθ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου εκτός θα παραμείνει και ο Σέχου που τραυματίστηκε στο ματς με την Δόξα. Επιστρέφουν Λέτσιακς και Μποτεάκ που ήταν τιμωρημένοι στον τελευταίο αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα γνωρίζουμε και την απόστολή που θα μπει στο λεωφορείο για να ταξιδέψει στην Λεμεσό με στόχο να πάρει το “διπλό” και να φέρει τη νίκη στην Λευκωσία.