Home TOP NEWS Παίρνει γεύση από Κυπριακό ποδόσφαιρο!

Παίρνει γεύση από Κυπριακό ποδόσφαιρο!


Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, Νιλ Λένον βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Κύπρο.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς το πρωί πέρασε από τα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και υπόγραψε τα συμβόλαια συνεργασίας του με τον σύλλογο και στην συνέχεια πήγε στο “Ηλίας Πούλλος” για μια πρώτη γνωριμία με το προσωπικό και τους ποδοσφαιριστές.

Δεν προπόνησε σήμερα την ομάδα ο Λένον κάτι που θα το πράξει τις αμέσως επόμενες μέρες, ωστόσο παρακολούθησε την προπόνηση η οποία έγινε και πάλι υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού τεχνικού, Μάριου Νικολάου.

Ο 50χρόνος προπονητής αναμένεται ότι, αύριο θα φορέσει τις πράσινες φόρμες και θα σηκώσει μανίκια για να προετοιμάσει την ομάδα μας για το παιχνίδι με την Δόξα το ερχόμενο Σαββάτο, γνωρίζοντας φυσικά ότι, το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι την επόμενη βδομάδα απέναντι στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Πάντως στο Νιλ Λένον δίνεται σήμερα η ευκαιρία να μεταβεί στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ του Αποέλ και της Ανόρθωσης για το κύπελλο. Μπορεί με τις δύο ομάδες να μην τα ξαναπούμε στον θεσμό του πρωταθλήματος, υπάρχει όμως η πιθανότητα σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ περάσει το εμπόδιο της ΑΕΛ να βρει στον δρόμο της μία εκ των δύο ομάδων.

Φυσικά για το νέο κόουτς της ομάδα μας θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΠ, έτσι ώστε να μπορέσει να σχηματίσει μια καλύτερη και πιο σφαιρική άποψη για το επίπεδο των ομάδων που θα βρει στον δρόμο του την επόμενη σεζόν, αλλά και για το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου.