Home TOP NEWS Παπουλής: «Δεν ξέρω ποιος έχει προβάδισμα… η ΟΜΟΝΟΙΑ μου δίνει τα πάντα...

Παπουλής: «Δεν ξέρω ποιος έχει προβάδισμα… η ΟΜΟΝΟΙΑ μου δίνει τα πάντα και με κάνει να θέλω να συνεχίσω»


Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, Φώτης Παπουλής, μίλησε μετά τον αγώνα λέγοντας:

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπό τις περιστάσεις, λόγω πρωταθλήματος, ήταν σημαντικό και για τις δύο ομαδες. Η ΑΕΛ κυνηγάει και αυτή τον στόχο της όπως κι εμείς. Είχε μάχες το παιχνίδι, προηγήθηκε η ΑΕΛ, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Είχαμε την υπεροχή στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Περιμένουμε σε ένα μήνα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.

Για το γκολτης ισοφάρισης: Όταν ο αντίπαλος σκοράρει στην έδρα του παίρνει ψυχολογία. Ισοφαρισαμε και δείξαμε πως είμαστε εδώ. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν καταφέρνεις να ισοφαρίσζει ανακτάς ψυχολογία. Το 1-1 δεν ξέρω ποιον ευνοεί. Θα δούμε. Τώρα έχει διακοπή και θα δούμε πως θα προχωρήσουμε στη συνέχεια.

Για την παρουσία του και για το γεγονός ότι δείχνει αειθαλής: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, να είμαιθ επαγγελματίας στο γήπεδο και έξω από αυτόν. Δεν ξέρω πότε σταματήσω. Δόξα τω Θεώ βλέπω μόνο το τώρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μου δίνει τα πάντα, αγάπη και με κάνει να θέλω να συνεχίσω. Να με φωτίσει ο Θεός να έχω την υγεία μου. Ευχαριστώ και τον κόσμο, μας δίνει δύναμη, κάναμε καλή εμφάνιση και θέλουμε να τους χαρίσουμε πρόκριση στο επόμενο παιχνίδι.