Home TOP NEWS Post Game: Έδωσε χρόνο ο Λένον, έκανε κάποιες δοκιμές και τώρα έχει...

Post Game: Έδωσε χρόνο ο Λένον, έκανε κάποιες δοκιμές και τώρα έχει μπολικό χρόνο μέχρι την επανέναρξη


Χρησιμοποίησε τον αγώνα για να δει ξανά κάποιους ποδοσφαιριστές του ο Νιλ Λένον, κάνοντας παράλληλα και κάποιες ενδιαφέρουσες και χρήσιμες δοκιμές στη χθεσινή ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΛ.

Είδε για παράδειγμα τον Ασάντε να παίζει σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού, πίσω από τον Κακουλλή. Είδε για λίγο τον Παναγιώτου σε ρόλο ανασταλρικού μέσου ενώ χρησιμοποίησε 16 παίκτες, όσους δικαιούταν, στον χθεσινό αγώνα.

Η ομάδα είχε τα καλά της διαστήματα επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο αφού στο πρώτο μέρος κλήθηκε κυρίως να αμυνθεί. Όντως ήταν η ΑΕΛ η ομάδα που κρατούσε περισσότερο τη μπάλα στο πρώτο 45λεπτο, όμως στην επανάληψη η εικόνα μας άλλαξε, επιτεθήκαμε περισσότερο, χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη.

Απέναντι μας ήταν μία ομάδα η οποία ήθελε κι αυτή να δείξει πράγματα και να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι είδαμε τον Ζαχαρίου να ανεβαίνει. Σκόραρε, ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας, έκανε σωστές επιλογές ως επί το πλείστον και δικαίως πήρε στο τέλος τα εύσημα από τον Λένον.

Δεύτερη παρουσία φέτος για τον Παναγή ο οποίος έκανε κάποιες καλές αποκρούσεις ενώ δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δεχθήκαμε.

Έδειξε σημάδια αστάθειας η άμυνα μας στο πρώτο μέρος όμως με το πέρασμα του χρόνου ανέβασε την απόδοση του ο Λανγκ δίπλα στον Παναγιώτου.

Δραστήριοι σε άλλον έναν αγώνα ήταν οι Μπασιρού και Χαραλάμπους σε ένα ματς το οποίο αν και αδιάφορο, είχε απαιτήσεις.

Ο Λοβέρα πήρε μπάλα, έιχε πρωτοβουλίες, είχε κάποιες καλές προσπάθειες, θα μπορούσε να σκοράρει στη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο δεύτερο μέρος και γενικότερα κατέγραψε μία καλή εμφάνιση.

Στον Κακουλλή πιστώνεται η ασίστ στο γκολ του Ζαχαρίου. Ήταν κινητικός στο γήπεδο όμως δεν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να τελειώσει κάποια φάση.

Ψάλτης και Κίκο ταπήγαν αρκετά καλά. Αμφότεροι έπαιξαν καλά την πλευρά τους. Είχε ανάγκη ο Πάρης μία καλή εμφάνιση, σε μία περίοδο στην οποία είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος διαθέσιμος δεξιός ακραίο μπακ.

Πέντε αλλαγές πραγματοποίησε στο παιχνίδι ο Λένον. Ο Μάταβς μπήκε στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες να σκοράρει, πήρε χρήσιμα λεπτά συμμετοχής και ο Γιούστε αλλά και ο Μποτεάκ. Χρόνο πήραν επίσης και οι Λοϊζου και Λέτσιακς.

Μπαίνουμε στη διακοπή και ο Λένον θα έχει μπόλικο χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες που θα εμίνουν στο «Ηλίας Πούλλος». Εμείς θα αναμένουμε ακόμη καλύτερα πράγματα στη συνέχεια ενόψει και του επαναληπτικού για το κύπελλο.