Home TOP NEWS Πρόσληψη που φωτογραφίζει και το μοντέλο

Πρόσληψη που φωτογραφίζει και το μοντέλο


Βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση χρόνων ο Νιλ Λένον και από αύριο θα είναι το νέο αφεντικό στο «Ηλίας Πούλλος». Προερχόμενος από τη Βρετανική σχολή ποδοσφαίρου, μπαίνει στην ομάδα έτοιμος και με ενθουσιασμό για να βάλει κάτω τις ιδέες του και να τις εφαρμόσει ώστε να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο στόχος που τέθηκε.

Και επειδή γίνεται λόγος για το μοντέλο κάτω από το οποίο θα δουλέψει η… νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, την οποία θα κληθεί να δημιουργήσει ο Βορειο Ιρλανδός, η σχολή από την οποία προέρχεται ίσως και να το φωτογραφίζει.

Γενικότερα στο μεγάλο νησί, οι προπονητές στις ομάδες δεν έχουν απλά τον τίτλο του coach αλλά του manager. Δηλαδή είναι αυτοί που επιλαμβάνονται όλων των θεμάτων που αφορούν στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αυτοί καθορίζουν τον τρόπο παιχνιδιού, αυτοί αποφασίζουν για μεταγραφές και αποχωρήσεις, αυτοί επιβλέπουν τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και επιλέγουν τους νεοεισαχθέντες στην πρώτη ομάδα ποδοσφαιριστές, από τα φυτώρια και πολλά άλλα.

Πιθανολογούμε πως η πρόσληψη ενός Βρετανού, στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα περιλαμβάνει στα καθήκοντα του και όλα τα παραπάνω. Οπότε θα αναμένουμε για να δούμε αν αυτό επιβεβαιωθεί. Επαναλαμβάνουμε, θεωρούμε πως ο Λένον δεν θα έχει απλά το ρόλο του προπονητή στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά, στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος θα τοποθετηθεί στην κορυφή.