Home TOP NEWS Σήκωσε μανίκια, συστήθηκε και τώρα… ώρα για δουλειά!

Σήκωσε μανίκια, συστήθηκε και τώρα… ώρα για δουλειά!

Το νέο αφεντικό της ομάδας μας, ο Νιλ Λένον, αφίχθηκε χθες στην Κύπρο, γνώρισε το προσωπικό, τους ποδοσφαιριστές και σήμερα σήκωσε μανίκια προπονόντας για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του, ενώ στην συνέχεια συστήθηκε στον κόσμο και στους δημοσιογράφους.


Από τις πρώτες τοποθετήσεις του Βορειοϊρλανδού προπονητή με το “τριφύλλι” στο στήθος ξεχώρισε φυσικά το “I am not hungry, i am starving for success”, δηλαδή αν το μεταφράσουμε στην γλώσσα του προπονητή μας θα λέγαμε ότι δεν πεινάει απλώς για επιτυχία, αλλά πεινάει για να πετύχει.

Επίσης χαρακτηριστικό των δηλώσεων του Λένον στην παρουσίαση του ήταν, ότι επανέλαβε αρκετές φορές στο ότι ήρθε σε μια ομάδα φτιαγμένη για τίτλους, με στόχο να κερδίσει πολλούς τίτλους.

Ο κόουτς όπως είπε στην διάσκεψη, μίλησε με άτομα, έμαθε πράγματα για την ομάδα και τον σύλλογο και ξέρει πλέον που ήρθε. Το πρότζεκτ ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, πέρασε στα χέρια του Λένον, ο οποίος καλείται τώρα να αρχίσει την δουλειά, να βάλει τα δικά του στοιχεία στην ομάδα, να περάσει την δική του φιλοσοφία, προσαρμόζοντας φυσικά τα πλάνα του στα δεδομένα του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από την στιγμή που στόχος του Λένον είναι να κερδίσει τίτλους, αναμένουμε ότι, θα κάνει τα πάντα σε αυτό το χρονικό διάστημα που θα δουλέψει στην ομάδα για να την οδηγήσει στην κατάκτηση του κυπέλλου, που είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει και η μοναδική ευκαιρία να βρεθούμε στην Ευρώπη.