Home TOP NEWS Σημαντικός παράγοντας για να πεισθεί αυτός που θα επιλεγεί

Σημαντικός παράγοντας για να πεισθεί αυτός που θα επιλεγεί


Είναι γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος δεν έβγαλε στο γήπεδο την απόδοση που θα της έδινε το δικαίωμα να διεκδικήσει πράγματα στο πρωτάθλημα. Αυτό ωστόσο που λέχθηκε μέσα από την ομάδα, κάτι απόλυτα σωστό και έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο στην απόφαση για Μπεργκ, είναι πως το ρόστερ που διαθέτει και η ποιότητα που έχει στις τάξεις της δεν είναι για τη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Έχουμε παίκτες εγνωσμένης αξίας, με πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες, οι πλείστοι εκ των οποίων είναι και πρωταθλητές.

Η διαδικασία επιλογής του νέου μας προπονητή είναι σε εξέλιξη. Και πέρα από τα κριτήρια που θέτει η ίδια η ομάδα για να κάνει την επιλογή της, κριτήρια για να επιλέξει ΟΜΟΝΟΙΑ θα θέσει σίγουρα και ο υποψήφιος. Ένα από αυτά είναι και το υλικό που θα έρθει να συναντήσει ο… εκλεκτός.

Κι αν κοιτάξει το ρόστερ μας μάλλον θα νιώσει πως μπορεί, ερχόμενος, και να κάνει κάτι καλό στην ομάδα μας. Αρχίζοντας από τους τερματοφύλακες θα δει τον Φαμπιάνο, με μία μεγάλη καρίερα πίσω του, τον Ουζόχο, διεθνή με την Εθνική Νιγηρίας, αλλά και δύο Κύπριους διεθνείς.

Στην άμυνα η παρουσία των διεθνών Λανγκ και Χούμποτσαν, σε συνδιασμό με την παρουσία ενός έμπειρου Ισπανού κεντρικού αμυντικού σίγουρα θα του προκαλέσει θετική εντύπωση, γνωρίζοντας πως τους πλαισιώνει και ένας νεαρός διεθνής με την Κύπρο.

Είναι και ο διεθνής με την Νιγηρία Σέχου αλλά και ο Λέτσιακς ο οποίος έχει ένα ενδιαφέρον ιστορικό να επιδείξει.

Η παρουσία στο ρόστερ των Μποτεάκ, Γκόμεθ, Μιξ, Τσέποβιτς, Ασάντε, Λοβέρα, του διεθνούς Αφρικανού Μπασιρού σαφώς και κάνουν αυτόν που θα επιλεγεί να νιώσει πως γίνεται στην ομάδα σοβαρή δουλειά και υπάρχει η δυνατότητα για επιλογές αυτής της ποιότητας.

Είναι και ο νεοφερμένος Ματάβς τον οποίο σίγουρα γνωρίζουν οι προπονητές στην Ευρώπη λόγω του παρελθόντος του.

Από κει και πέρα είναι σημαντικό για τον νέο προπονητή να νιώσει ότι θα έχει στα χέρια του και ένα πολύ καλό υλικό γηγενών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πέρα από το γεγονός ότι αποτελούν το μέλλον της ομάδας, μπορούν παράλληλα να πλαισιώσουν επάξια τους ξένους στην ομάδα.

Είπαμε ότι περιμένει πολλή δουλειά αυτόν που θα έρθει για να αναλάβει τις τύχες στο «Ηλίας Πούλλος». Αρκετοί από τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές δεν θα είναι του χρονου στο ρόστερ όμως είναι σημαντικό για τον νέο προπονητή να δει και να αντιληφθεί αμέσως ποιο είναι το επίπεδο το οποίο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει.

Και μια ματιά στο υφιστάμενο ρόστερ θα του δώσει άμεσα να καταλάβει και να κάνει την απόφαση του ευκολότερη.