Home TOP NEWS Τέσσερα παιχνίδια τον Μάρτη, διακοπή και… ξανά τον Απρίλη!

Τέσσερα παιχνίδια τον Μάρτη, διακοπή και… ξανά τον Απρίλη!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το πρώτο της παιχνίδι στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, μια κατάσταση που θα είναι πρωτόγνωρη για την ομάδα μας αφού θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία των πλέι – οφ στο δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος.


Σίγουρα η προσοχή των ποδοσφαιριστών μας, δεν θα είναι στραμμένη στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που ακολουθούν, αλλά θα είναι στο σημαντικό πρώτο αγώνα του κυπέλλου.

Η ομάδα μας μέσα στον μήνα που διανύουμε θα κληθεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια και το πιο σημαντικό απο αυτά, θα είναι αυτό που θα γίνει στις 16 Μάρτιου στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ και στο οποίο θα ψάξει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση στα ημιτελικά.

Απ’ εκεί και πέρα πριν το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου θα ακολουθήσουν τα ματς με τον Εθνικό Άχνας (1η αγωνιστική | πλέι – άουτ), με την Δόξα (2η αγωνιστική | πλέι – άουτ), ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Μάρτη θα κλείσουν στις 19 του μήνα με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ (3η αγωνιστική | πλέι – άουτ).

Στην συνέχεια θα έχουμε διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου και η ομάδα μας θα επιστρέψει ξανά στην αγωνιστική δράση σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέσα στον Απρίλη με τον σημαντικότερο να είναι στις 13 Απριλίου κι αναφερόμαστε φυσικά στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα της ομάδας μας:

6/3 –  19:00 Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ (1η αγωνιστική)
12/3 – 17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα (2η αγωνιστική)
16/3 – 19:00 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κύπελλο)
19/3 – 17:00 ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ (3η αγωνιστική)

Διακοπή για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας

4/4 – 17:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΑΕΕΚ (4η αγωνιστική)
8/4 – 19:00 Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (5η αγωνιστική)
13/4 – 18:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΛ (Επαναληπτικός κυπέλλου)