Home TOP NEWS Θα τους περάσει όλους από “κόσκινο”

Θα τους περάσει όλους από “κόσκινο”

Ο Νιλ Λένον έδειξε τις προθέσεις του, τόσο στο παιχνίδι με την Δόξα Κατωκοπιάς, όσο και σε αυτό με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, όσον αφορά την χρησιμοποιήση των ποδοσφαιριστών που έχει στην διάθεση του.


Αν και δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές σε ένα παιχνίδι ο Νιλ Λένον (το δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ), ωστόσο είναι αναγκασμένος να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια, έτσι ώστε να δει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στο υφιστάμενο ρόστερ, πλην φυσικά του Γκόμεθ και του Κούσουλου και να τους αξιολογήσει  ενόψει και της νέας σεζόν.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς γνώρισε σε κάποιο βαθμό το ρόστερ του μέσα από τα βίντεο που είδε, θα το πράξει κι άλλες φορές βλέποντας τους και ζωντανά μεσά στον αγωνιστικό χώρο και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή τότε θα μιλήσει με την Διοίκηση για να αποφασίσει ποιοι κάνουν και ποιοι όχι, αλλά και το που θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα μας.

Το μυαλό όλων μπορεί να βρίσκεται στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, ωστόσο ο Λένον το έδειξε ότι θα εκμεταλλευτεί τα αδίαφορα παιχνίδια του πρωταθλήματος και θα δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες για να δει την αγωνιστική τους κατάσταση και το τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας στην ομάδα.