Home TOP NEWS Τι είδε ο Λένον στην “Αρένα”;

Τι είδε ο Λένον στην “Αρένα”;

Ο Νιλ Λένον το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε μαζί με τον συνεργάτη του Γκάρι Πάρκερ και παρακολούθησαν ιδιοίς όμμασι την προσπάθεια της Εθνικής Κύπρου με αντίπαλο την Εθνική Εσθονίας.


Φυσικά τα βλέμματα των δύο προαναφερόμενων ήταν στραμμένα στους δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα κι αναφερόμαστε στους Φώτη Παπουλή και τον Νικόλα Παναγιώτου, οι άλλοι δύο “πράσινοι” που πήραν κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, οι Ανδρόνικος Κακουλλής και Χαράλαμπος Χαραλάμπους δεν αγωνίστηκαν.

Εννοείται ότι, ο Βορειοϊρλανδός κόουτς και ο στενός του συνεργάτης έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το γήπεδο της Λάρνακας, βλέποντας την συνολική παρουσία των δύο ποδοσφαιριστών τους που αγωνίστηκαν σε όλο το 90λέπτο.

Είδαν τον Παπουλή παρά την ηλικία του να τρέχει ακατάπαυστα, “έφαγε” αρκετά χιλιόμετρα στον χλοοτάπητα του “ΑΕΚ Αρένα”, ενώ ήταν κι ένας εκ των πρωταγωνιστών του δεύτερου τέρματος της Εθνικής μας. Να σημειώσουμε ότι, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας μας έχασε και μια “κραυγαλέα” ευκαιρία για να βάλει το όνομα του στην λίστα των σκόρερ στο νικηφόρο ματς με την Εσθονία.

Όσον αφορά τον Νικόλα Παναγιώτου, ο Λένον είδε το νεαρό κεντρικό αμυντικό, να στέκεται και πάλι καλά στον αγωνιστικό όπως και στον πρώτο αγώνα με τους Εσθονούς και σίγουρα τον ικανοποιήσε που είδε τον Νικόλα να βγαίνει κερδισμένος στις “μάχες” με τους αντιπάλους και να βοηθάει τα μέγιστα την Εθνική στο να κρατήσει το μηδέν παθητικό.

Ο Λένον και οι συνεργάτες του λοιπόν, “τρίβουν” τα χέρια από ικανοποιήση γι’ αυτά που είδαν από τους Διεθνείς μας, γνωρίζοντας λίγες ημέρες πριν τον σημαντικό αγώνα με την ΑΕΛ στο κύπελλο, ότι έχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν με την ποιότητα τους και την ετοιμότητα τους να βοηθήσουν την ομάδα στο να πετύχει τον μοναδικό στόχο που της έχει απομείνει.