Home TOP NEWS Το γκολ να τον βοηθήσει να ανέβει κι’ άλλο!

Το γκολ να τον βοηθήσει να ανέβει κι’ άλλο!

Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΛ για τον θεσμό του πρωταθλήματος, κατάφερε να βρει δίχτυα και να ανοίξει λογαριασμό με την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Είναι γεγονός ότι, κάποιοι τραυματισμοί που πέρασε ο Κύπριος μεσοεπιθετικός δεν τον βοήθησαν καθόλου στο να μπει στο “πετσί” της ομάδας μας, ωστόσο σιγά – σιγά φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του, δείχνοντας με την σειρά του να θέλει να βοηθήσει την προσπάθεια για κατάκτηση του κυπέλλου.

Το αγωνιστικό του ανέβασμα ο Παναγιώτης Ζαχαρίου το “σφράγισε” το περασμένο Σάββατο με ένα υπέροχο γκολ, τόσο σε δημιουργία, όσο και σε εκτέλεση, ενώ αυτό φάνηκε ότι, τον βοήθησε ψυχολογικά στο παιχνίδι έχοντας μάλιστα και κάποιες άλλες καλές προσπάθειες.

Σίγουρα ο Λένον και οι συνεργάτες του, τρίβουν τα χέρια από ικανοποιήση βλέποντας το αγωνιστικό ανέβασμα του Ζαχαρίου και ευελπιστούν ότι μετά το γκολ που πέτυχε με την ΑΕΛ θα τον βοηθήσει να ανέβει κι άλλο τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά λίγο καιρό μάλιστα πριν τον επαναληπτικό αγώνα με την ΑΕΛ.