Home TOP NEWS Τον κέρδισε με το καλημέρα!

Τον κέρδισε με το καλημέρα!


Έκανε ειδική αναφορά στον Χαράλαμπο Χαραλάμπους ο Νιλ Λένον, μετά τον αγώνα με τη Δόξα. Έκανε εντύπωση στον νέο προπονητή η παρουσία του, ο δυναμισμός του στο γήπεδο, η ασφάλεια που έβγαζε στο παιχνίδι του και βεβαίως η ποιότητα του και δεν παρέλειψε την αναφορά.

Είναι αλήθεια πως ο Χάμπος ήταν από τους αδικημένους της φετινής χρονιάς. Το προχθεσινό ήταν μόλις το 6ο του παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε φορές μόλις τον χρησιμοποίησε ο Μπεργκ μέσα στη σεζόν, στο πρωτάθλημα και άλλες τρεις στα τελευταία παιχνίδια των ομίλων του Κόνφερενς.

Σίγουρα δικαιούταν πολύ περισσότερο χρόνο, ιδιαίτερα βλέποντας την ομάδα να παρουσιάζει προβλήματα σε έναν χώρο, στο κέντρο του γηπέδου, στον οποίο ο Χαράλαμπος όποτε αγωνίστηκε τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Φαίνεται, μέσα και από την τοποθέτηση του Λένον, πως τον υπολογίζει πολύ σοβαρά και πιθανόλογούμε πως στους αγώνες που έχουν απομείνει σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ο Χάμπος θα καταστεί βασικός, δίπλα στον Μιξ.

Με την σκέψη και στην επόμενη χρονιά, ο Νιλ Λένον ξέρει ότι έχει έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο μπορεί να βασιστεί στο μέλλον. Στα 19 του χρόνια, ο Χαράλαμπος υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή έχει να κερδίσει αλλά και να δώσει πολλά.