Home TOP NEWS Αν αυτή η ομάδα «ξυπνούσε» λίγο νωρίτερα…

Αν αυτή η ομάδα «ξυπνούσε» λίγο νωρίτερα…


Έχουμε όλοι αναθαρρήσει το τελευταίο διάστημα, βλέποντας την ομάδα να παίρνει τα πάνω της, να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και να έχει βάλει για τα καλά πλώρη για την κατάκτηση του κυπέλλου. Τα αισθήματα σήμερα, μεταξύ των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχουν αλλάξει εξ ολοκλήρου σε σχέση με αυτό που ίσχυε λίγο καιρό προηγουμένως.

Πλέον όλοι βλέπουμε μπροστά με θετικότητα και έχοντας την πεποίθηση ότι μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλά πράγματα στο μέλλον. Και αυτό είναι το σωστό. Το παρελθόν το αφήνουμε πίσω και βλέπουμε μπροστά. Βέβαια ξέρουμε ότι η χρονιά στο πρωτάθλημα χάθηκε από νωρίς και σίγουρα τα πράγματα, βάση και της εικόνας που βλέπουμε σήμερα, θα μπορούσαν να είναι τελείως διαφορετικά.

Με τους ίδιους ποδοσφαιριστές αυτή η ομάδα άλλαξε απότομα. Η άψυχη, άοσμη και άχρωμη ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα ικανοποιεί σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την αισθητική μας. Και όλα αυτά μετά την κρίσιμη αλλαγή στην οποία αποφάσισε να προβεί η διοίκηση αλλά και, απ’ ότι φαίνεται, στην κατάλληλη επιλογή για τον νεοφερμένο.

Χαιρόμαστε βλέποντας αυτή την ομάδα σήμερα, σκεπτόμενοι πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να ήταν τα πράγματα και στο πρωτάθλημα αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ξυπνούσε λίγο νωρίτερα μέσα στη σεζόν.

Δεν περιάζει όμως. Είναι ένα καλό μάθημα και για το μέλλον αυτό που έγινε φέτος και το οποίο σίγουρα θα χρησιμεύσει.