Home TOP NEWS Αποθέωσε ξανά τον Πράσινο ΛΑΟ: “Είδα τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κόσμο”

Αποθέωσε ξανά τον Πράσινο ΛΑΟ: “Είδα τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κόσμο”


Ο τεχνικός της ομάδας μας, Νιλ Λένον, στις τοποθετήσεις του για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας για την 6η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την παρουσία του κόσμου στο τελευταίο ματς με την ΑΕΛ.

Ο Βορειοϊρλανδός όπως έπραξε στις τοποθετήσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης των προημιτελικών, έτσι και τώρα στις τοποθετήσεις του στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποθέωσε τους φίλους της ομάδας μας που με την παρουσία τους, το τραγούδι τους και τον παλμό τους έσπρωξαν τους ποδοσφαιριστές στην πρόκριση στα ημιτελικά.

Χαρακτηριστικό των δηλώσεων του, ήταν η ατάκα, “Είδα τι σημαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κόσμο”, εμείς θα λέγαμε ότι αν καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και τη νέα σεζόν του πρωταθλήματος, εκεί θα καταλάβει για τα καλα την “παθολογική” και “άρρωστη” αγάπη του κόσμου για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η σχετική τοποθέτηση:

“Τους ευχαριστούμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν φοβερή η ατμόσφαιρα και όπως είπα μετά το παιχνίδι ήταν σαν να υπήρχαν 50.000 στο γήπεδο. Είδα τη σημαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κόσμο και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο.”