Home TOP NEWS Αργυρίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση… Περιμένουμε περισσότερα από την...

Αργυρίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση… Περιμένουμε περισσότερα από την ΚΟΠ»


Ο πρόεδρος του σωματείου Μάριος Αργυρίδης μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με την Κατερίνα Κυριάκου για την ομάδα του και για όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και έχουν να κάνουν κυρίως με τη διαιτησία.

Για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και για τη συνέχεια: «Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, όμως ο στόχος για τη χρονιά είναι το κύπελλο. Θα δώσουμε όλο το βάρος στο παιχνίδι της Τετάρτης για να πάρουμε την πρόκριση. Νομίζω είχε αρκετό χρόνο ο προπονητής και οι παίκτες να προετοιμαστούν γι’ αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα ο ίδιος ο προπονητής είπε το τι έγινε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως πήραμε και πράγματα χρήσιμα για τη συνέχεια για να αντιμετωπίσουμε τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ. Ο κ. Λένον ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί η Ομόνοια στα παιχνίδια πρωταθλήματος με τις δηλώσεις του».

Για τα θέματα διαιτησίας και τις αποφάσεις του Μάζιτς: «Ο όλος χειρισμός για τη διαιτησία δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Εμείς τοποθετηθήκαμε από την αρχή για κάθοδο ξένων διαιτητών, δεν εισακούστηκε η άποψή μας. Η όλη κατάσταση δεν έπρεπε να γίνει με αυτόν τον τρόπο, ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας έκανε μια δήλωση. Περιμένουμε περισσότερα από την ΚΟΠ. Είναι ξεκαθάρο για τον καθένα, είναι πως η όλη εξέλιξη με τη διαιτησία ούτε και τους ίδιους τους διαιτητές νομίζω δεν αφήνει ευχαριστημένους. Τώρα με ποιους έπρεπε να παρθούν μέτρα, σε αυτά τα πράγματα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε με περισσότερο σοβαρότητα πριν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι για αποφάσεις», είπε.

Και συνέχισε: «Η προσωπική μου άποψη είναι πως πρέπει να τολμήσουμε κάποια πράγματα, να προχωρήσουμε με αλλαγές για να έχουμε καλύτερες διαιτησίες, λιγότερη προκατάληψη. Πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις στην ώρα τους και όχι κατόπιν εορτής. Έρχονται κάποια αποτελέσματα που πιθανόν να μην βολεύουν κάποιους και παίρνουμε μέτρα. Έτσι κάνουμε; Αναλύθηκαν τα μέτρα και η απόφαση πάρθηκε με διαβούλευση; Πάρθηκε με εμβρασμό ψυχής; Μήπως έπρεπε να γίνει κάποια σύσκεψη για να πάρουμε πιο αποφασιστικά μέτρα; Τώρα διαγράψαμε 4 διαιτητές, όμως έχουμε πλάνο να τους αντικαταστήσουμε; Θα δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους 4 και να τους θάψουμε και αυτούς; Όταν διαμαρτύρεται η Ομόνοια πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη γιατί είναι σημαντικό μέρος του ποδοσφαίρου μας η Ομόνοια. Αν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων βγαίνουν και κάνουν τέτοιες δηλώσεις (σ.σ. του Χάρη Λοϊζίδη) θα γίνεται αυτό; Δηλαδή αν έβγαινε η Ομόνοια και διαμαρτυρόταν, ο κ. Μάζιτς θα έπαιρνε αυτή την απόφαση; Για τον υποβιβασμό του Νεοκλέους, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν έκανε τα λάθη που έκαναν άλλοι στο παρελθόν».

Για το κοινό αίτημα με την ΑΕΛ για ξένο διαιτητή: «Ναι, κάναμε και περιμένουμε. Με όλα αυτά που γίνονται νομίζω πρέπει να κάνουμε κάποιες ενέργειες ούτως ώστε ο αγώνας να γίνει όπως πρέπει και ο καλύτερος να προχωρήσει στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να έχουμε και θέματα προκατάληψης κι ότι άλλο δυσχερένει το έργο του κάθε διαιτητή».