Home TOP NEWS Χωρίς ανάσα μέχρι το παιχνίδι!

Χωρίς ανάσα μέχρι το παιχνίδι!

Στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απο την ώρα που ακούστηκε το τριπλό σφύριγμα στο Δασάκι της Άχνας, άφησαν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή στην πρώτη αναμέτρηση με την Ανόρθωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Coca – Cola.


Μπορεί οι μέρες που διανύουμε αυτή την περίοδο να είναι μέρες γιορτών του Πάσχα, ωστόσο ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του δεν επαναπεύονται ούτε για μια στιγμή, γι’ αυτό και οι προπονήσεις και η προετοιμασία της ομάδας μας για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (26/4) με την Ανόρθωση θα συνεχιστεί χωρίς καμία διακοπή.

Το γράψαμε ξανά και ξανά ότι, ο Βορειοϊρλανδός κόουτς “διψάει” και θέλει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κατάκτηση του κυπέλλου και παράλληλα στην εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτήριου, γι’ αυτό και θα κρατήσει τους ποδοσφαιριστές μας στο “Ηλίας Πούλλος” οι οποίοι θα κάνουν Ανάσταση και Πάσχα με προπονήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε τους Μάταβζ και Ψάλτη να μένουν στην Λευκωσία χθες και να μην ακολουθούν την υπόλοιπη αποστολή στο χθεσινό ματς που έγινε στο Δασάκι. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετώπιζαν ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού και προτιμήθηκε από την τεχνική ηγεσία να μείνουν εκτός καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Πάντως με τα υφιστάμενα δεδομένα ο Νιλ Λένον αυτές τις πέντε μέρες που απομένουν πριν το παιχνίδι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” θα μπορεί να δουλεύει με όλους του, τους ποδοσφαιριστές και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τρίτη θα πάει στην Λάρνακα με γεμάτη την φαρέτρα για να “χτυπήσει” ένα καλό αποτελέσμα κόντρα στην Ανόρθωση.