Home TOP NEWS Χωρίς μεγάλες κουβέντες και με μπόλικη δουλειά ανεβάζει τις μετοχές του!

Χωρίς μεγάλες κουβέντες και με μπόλικη δουλειά ανεβάζει τις μετοχές του!

Μπορεί να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ωστόσο το σύνολο του Νιλ Λένον βρήκε τον τρόπο και κέρδισε το τρίποντο, το οποίο ήταν το δεύτερο  στην β’ φάση του πρωταθλήματος.


Σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είδαμε κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Η ομάδα μας παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές (οκτώ στο σύνολο) στο βασικό σχήμα  και δεν μπόρεσε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να βρει ρυθμό, όμως κυνήγησε τη νίκη μέχρι τέλους και στο τέλος την πέτυχε.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αυτός που έβαλε την σφραγίδα του ήταν ο Ανδρόνικος Κακουλλής με ένα όμορφο και καθαρά σεντερφορίσιο γκολ. Ο Κακουλλής με το τέρμα που σημείωσε χθες έφτασε τα εννέα σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε πέντε στο πρωτάθλημα, ένα στο πρωτάθλημα, δύο στα προκριματικά του Europa League και ένα στους ομίλους του Conference League.

Χωρίς μεγάλες κουβέντες λοιπόν και με αρκετή δουλειά, ο Κύπριος ανεβάζει ολοένα τις μετοχές του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ίσως με τα νούμερα που γράφει ο νεαρός Κύπριος σέντερ φορ, σίγουρα άξιζε περισσότερων ευκαιριών, ωστόσο με τα όσα δείχνει εντός των τεσσάρων γραμμών κερδίζει όλο και περισσότερο τον Λένον και τους συνεργάτες του.