Home TOP NEWS Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Λένον

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη ο Λένον

Ο Νιλ Λένον το βράδυ της Τετάρτης (6/4) βρέθηκε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και παρακολούθησε τον επαναληπτικό αγώνα της Ανόρθωσης με τον Αποέλ, όπου βρήκε την ομάδα της Αμμοχώστου να προκρίνεται στην ημιτελική φάση.


Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς το έπραξε ξανά από τον καιρό που ήρθε στο νησί μας, στο να πηγαίνει στα γήπεδα και να παρακολουθεί παιχνίδια άλλων ομάδων, έτσι ώστε να σχηματίσει μια καλύτερη άποψη και να έχει μια καλύτερη εικόνα γι’ αυτές, αφού θα βρίσκεται στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τη νέα σεζόν.

Επίσης από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμη στον θεσμό του κυπέλλου, ο Λένον δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και θέλει να “σκανάρει” τις ομάδες, έτσι ώστε αν πάρει η ομάδα μας την πρόκριση την ερχόμενη Τετάρτη(13/4) κόντρα στην ΑΕΛ, να ξέρει το πως θα προετοιμάσει την ομάδα μας για τα ημιτελικά.

Ήδη στους “4” του κυπέλλου έχουν προκριθεί η Ανόρθωση,ο Εθνικός Άχνας αλλά και η ΑΕΚ που επικράτησε 8-0 του Ονήσιλου Σωτήρας.  Την πρώτη την παρακολούθησε και στο πρώτο παιχνίδι με τον Αποέλ, ενώ με τον Εθνικό Άχνας θα έχει την ευκαιρία να τον μελετήσει και μέσα από τις αναμετρήσεις με την ομάδα μας για το δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς δεν είναι πολύ καιρό στην Κύπρο, ωστόσο θέλει τόσο αυτός, όσο και οι συνεργάτες του να μάθουν όσα περισσότερα για τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος γι’ αυτό όποτε τους δοθεί η ευκαιρία την αρπάζουν απ’ τα μαλλιά βλέποντας από κοντά παιχνίδια τους.

***Η φωτογραφία είναι από την παρακάμερα του αγώνα Ανόρθωση – Αποέλ που ανέβασε ο Χαρίλαος Παπαϊωάννου στα ΜΚΔ.