Home TOP NEWS Η πιο δύσκολη εξέταση για Λένον!

Η πιο δύσκολη εξέταση για Λένον!

Την πιο δύσκολη εξέταση του (μέχρι την επόμενη) από τον καιρό που κάθεται στον πάγκο της ομάδας μας θα έχει την ερχόμενη Τρίτη ο τεχνικός της ομάδας μας, Νιλ Λένον.


Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς αφού παρακολούθησε τρεις φορές την Ανόρθωση, δύο με Αποέλ στα προημιτελικά και μια με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ήρθε η στιγμή να βρεθεί απέναντι της και θα κληθεί μετά από αυτά που είδε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να πάρει εκείνο το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να ελπίζει σε πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Παρά το γεγονός ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει στο αδιάφορο γι’ αυτήν Β’ γκρουπ του πρωταθλήματος, είδαμε τον Νιλ Λένον να κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μάλιστα στις κρίσιμες διπλές αναμέτρησεις με την ΑΕΛ είχαν πολύ καλή απόδοση και κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Σίγουρα το εμπόδιο σε αυτή την φάση είναι ακόμη πιο δύσκολο και ο πήχης για τον Βορειοϊρλανδό κόουτς ανεβαίνει, αφού μπροστά μας θα βρούμε την Ανόρθωση η οποία αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρώτο γκρουπ και ως πριν λίγο καίρο πάλευε για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι και η περσινή κάτοχος του κυπέλλου και σίγουρα θα προσπαθήσει να διατητήσει τα σκήπτρα.

Ο Λένον τις επόμενες πέντε μέρες και χωρίς καμία διακοπή θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές μας, θα επιδιώξει να τους “μπολιάσει” με ψυχολογία και πάθος, για να μπορέσουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο “Αντώνης Παπάδοπουλος” στην πιο δύσκολη έξοδο του προπονητή μας στην εώς τώρα πορεία του στον πράσινο πάγκο.