Home TOP NEWS Η προσοχή απόψε στην Αρένα

Η προσοχή απόψε στην Αρένα

Μοναδικό πράγμα που σκέφτονται όλοι στο στρατοπέδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η αυριανή κλήρωση για τα ημιτελικά του κυπέλλου, αλλά και ο πρώτος αγώνας που θα γίνει στις 26 Απριλίου (Τρίτη του Πάσχα).


Οι τρεις πιθανοί αντιπάλοι μας είναι γνωστοί, είναι η Ανόρθωση, η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Εθνικός Άχνας, τον τελευταίο πιθανό αντίπαλο μάλιστα ο Νιλ Λένον τον είδε ιδίοιςς ομμάσι στον αγώνα κόντρα στην ομάδα μας, ενώ θα έχει την ευκαιρία να τον ξαναδεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Επίσης ο Βορειοϊρλανδός κόουτς από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στο νησί μας παρακολούθησε και τα δύο παιχνίδια της Ανόρθωσης κόντρα στον Αποέλ για τα προημιτελικά του κυπέλλου και έχει σχηματίσει  ήδημια εικόνα για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Λένον και τους συνεργάτες του να βρεθούν στο “ΑΕΚ Αρένα” για να δουν την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα, αναμέτρηση η οποία έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες και σίγουρα οι δύο τεχνικοι θα χρησιμοποιήσουν όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Τόσο η ΑΕΚ, όσο και η Ανόρθωση μπορεί να είναι μια από τις ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο μας είτε στα ημιτελικά, είτε στον τελικό αν καταφέρει να προκριθεί με το καλό η ομάδα μας και σίγουρα ο Λένον θα θελήσει να μαζέψει όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται, για να μπορέσει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.