Home TOP NEWS Κρίνεται η χρονιά μεθαύριο, όχι όμως ο Λένον

Κρίνεται η χρονιά μεθαύριο, όχι όμως ο Λένον


Ήταν όντως μη αναμενόμενη η παρουσία της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος. Άνευρη, ανούσια, χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα και με εμφανή σημάδια αμυντικής αστάθειας.

Τα ελαφρυντικά υπάρχουν όμως είδαμε να λείπει αυτή η σπίθα έστω κι αν το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο. Εκφράστηκε και από τον ίδιο τον προπονητή η κριτική για την εικόνα αυτή ενώ το γεγονός ότι ανέλαβε την ευθύνη είναι θετικό. Ξέρει τι ζηταέι από την ομάδα και τι μπορεί αυτή να δώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σημάδια μάλιστα της αλλαγής, από την ημέρα έλευσης του φάνηκαν. Όχι βέβαια σε υπερθετικό βαθμό όμως πήραμε μία γεύση για το τι προωρίζεται να κάνει ο Λένον στο μέλλον, σε ότι αφορά στην τακτική, στο στυλ παιχνιδιού και στη φιλοσοφία.

Θα πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι ήρθε και παρέλαβε μία ομάδα η οποία ήταν υπό κατάρρευση και μέσα σε λίγες μέρες κατάφερε να την σουλουπώσει. Δεν δόθηκε μεν συνέχεια την περασμένη Παρασκεύη όμως εκείνο το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Τώρα μπροστά μας είναι το ματς της χρονιάς.

Και ο Λένον δεν θα κριθεί όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Είτε έρθει η πρόκριση είτε όχι, οι βλέψεις της ομάδας και του προπονητή είναι για το μέλλον. Πως θα καταφέρει δηλαδή, μέσα από τη δουλειά που θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι, να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Εξάλλου σε ένα παιχνίδι πολλά μπορούν να συμβούν. Ακόμα κι αν προκριθούμε θα έχουμε άλλα δύο στο κύπελλο και μετά τον τελικό, αν φτάσουμε μέχρι εκεί. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη από τώρα για τον προπονητή μας.

Ο Λένον θα κριθεί στην επόμενη χρονιά. Όταν θα κάνει τις επιλογές για τις μεταγραφές, όταν θα γίνει υπό την καθοδήγηση του η προετοιμασία του καλοκαιριού, όταν θα μπει η νέα ομάδα, οι παίκτες που θα παραμείνουν και οι νεοφερμένοι, στην καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν.