Home TOP NEWS Λένον: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μας απόδοση»

Λένον: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η δική μας απόδοση»


Ο προπονητής της ομάδας μας, Νιλ Λένον, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ, τόνισε το κίνητρο που έχει η ομάδα, σχολίασε τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ενώ εξέφρασε τις σκέψεις του για το τελευταίο στάδιο της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι η δική μας απόδοση. Είχαμε δύο εβδομάδες για να δουλέψουμε με τους παίκτες, αυτό ήταν πολύ καλό, οπότε ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Η ΠΑΕΕΚ είχε κάποια προβλήματα όμως σίγουρα θα μας βάλουν δυσκολίες, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα, όμως συγκεντρωνόμαστε στη δική μας απόδοση και στο πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το κίνητρο των παικτών σε αυτούς τους αγώνες στο πρωτάθλημα: «Δεν είναι δύσκολο να βρουν οι παίκτες κίνητρα. Είναι όλοι επαγγελματίες και πρέπει να έχουν κίνητρο. Όταν παίζει για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε φορά που μπαίνεις μέσα στο γήπεδο πρέπει να έχει κίνητρα. Αν όχι, τότε είναι δική μου δουλειά να δώσω το κίνητρο στους παίκτες μας. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο αγώνα για το κύπελλο, άρα οι παίκτες πρέπει να παίξουν για να κερδίσουν μία θέση σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν νομίζω πως οι παίκτες μας στερούνται κινήτρου διότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό όταν παίζεις για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Για τη διακοπή: «Πήγε καλά αυτή η περίοδος αν και με μικρότερο γκρουπ παικτών. Υπήρχαν πολλά παιδιά εκτός με τις Εθνικές τους. Κάποια παιδιά ήταν στην Αφρική, ο Άνταμ ήταν με την Ουγγαρία και τα παιδιά της Κύπρου. Έπαιξαν καλά και είμαι ευχαριστημένος. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με ένταση, επίσης τους δώσαμε το Σαββατοκυρίακο για ξεκούραση. Ήταν πολύ θετικό.

Είδες τους διεθνείς: «Ναι. Ήμουν και στο παιχνίδι της Κύπρου με την Εσθονία. Είμαι ικανοποιημένος με τον Νικόλα και τον Φώτη. Έπαιξαν πολύ καλά για την Κύπρο. Ακόμα και με δέκα έπαιξαν καλά και ο Φώτης έδωσε την ασίστ στο δεύτερο τέρμα. Είμαι ευχαριστημένος με αυτούς όμως δεν είμαι χαρούμενος με τον Λανγκ διότι κέρδισε τη Βόρειο Ιρλανδία, οπότε έχω έτοιμο ένα «βραβείο» για αυτόν με την επιστροφή του. Είδα κι αυτόν τον αγώνα και είμαι χαρούμενος για αυτόν επίσης».

Για το τελευταίο στάδιο της χρονιάς: «Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είχαμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα και φαίνεται στη βαθμολογία. Πρέπει όμως να τελειώσουμε τη σεζόν δυνατά και προφανώς ο στόχος μας είναι το κύπελλο που μας δίνει κίνητρο. Η προσοχή μας είναι σε αυτό το τελείωμα της χρονιάς και να κάνουμε τα καλύτερα παιχνίδια μας».