Home TOP NEWS Match Report: Νίκη στο ρελαντί με πολλές δοκιμές από τον Λένον

Match Report: Νίκη στο ρελαντί με πολλές δοκιμές από τον Λένον


Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο ΓΣΠ με το δεύτερο ημίχρονο να έχει σαφώς περισσότερο ενδιαφέρον. Ο Λένον είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχηματισμούς. Έδωσε ευκαιρίες ο προπονητής μας σε νεαρούς παίκτες. Ο Ανδρόνικος Κακουλής στο 83′ μετά από όμορφο συνδιασμό από ατομική ενέργεια του Λοίζου άνοιξε το σκόρ και έγραψε το τελικό σκοπ 1-0.

Α’ Ημίχρονο:

Μπήκε καλά ο Εθνικός με τον Μάζουρεκ στο 8’ να βρίσκει τον αμαρκάριστο Ζάκπα στην περιοχή που έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να αποκρούει την μπάλα με τα πόδια. Στο 13’ λεπτό ο Μάριος Ηλία δέχτηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Κίκο.  Παιχνίδι κέντρου μέχρι και το 25’ χωρίς εκατέρωθεν φάσεις. Το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και κινδύνους για τις δύο εστίες μέχρι και το ημίχρονο με εξαίρεση το τελευταίο 5λεπτο που η ομάδα μας έδειξε κάποια σημάσια όρεξης για δημιουργία.

Β’ Ημίχρονο:

Καλύτερος ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο για τις δύο ομάδες. Στο 56′ ο Λένον έβγαλε εκτός Χούμποτσαν και Χρίστου και έριξε στον αγώνα τους Σέχου και Λοίζου. Στο 70′ η σημαντικότερη φάση του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο όπου ο Μπότεακ κέρδισε πέναλτι από τον Ζαχαρία Άδωνη. Τελικά στο VAR φάνηκε οτι ήταν εκτός περιοχής και ο Θεούλη έδειξε φάουλ. Στο 73′ ο Λοβέρα βγήκε εκτός και τη θέση του πήρε ο Παπουλής. Στο 77′ ο Ζάκπα είχε τετ α τετ με τον Κυριακίδη αλλά ο πορτιέρο μας απέκρουσε αποτελεσματικά κρατώντας το μηδέν. Τελευταία αλλαγή για την ομάδα μας, ο Ανδρέας Σάββα στη θέση του Μποτεάκ. Ο Ανδρόνικος Κακουλής στο 83′ μετά από όμορφο συνδιασμό από ατομική ενέργεια του Λοίζου άνοιξε το σκόρ και έγραψε το 1-0. Το παιχνίδι κύλησε μέχρι το τέλος χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Σχόλιο:

Ο Λένον είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα χωρίς κόστος. Τα παιχνίδια αυτά χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον προσφέρονται για να λάβουν αγωνιστικό χρόνο νεαροί παίκτες, γεγονός που έπραξε ο προπονητής μας. Το γκολ του Ανδρόνικου Κακουλή ήταν μια πολύ όμορφη ενέργεια και έδειξε οτι ο στράικερ μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.